Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Biedrība: grāmatvedības uzskaite К списку тем
Alexa99 15.03.2006 08:31
178 сообщений на сайте
178 сообщений на сайте
Ответы (104)
Es pamekleju , palasiju un atradiju vēl izmaiņas no 21.10.2003.g.Nr.584 (1.2.). un nacu pie siecinājuma, kā laikam viņi ir isti?????pavaicašu Vidā.:(
Februaris 28.03.2006 21:17
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
2. Ja individuālie komersanti, individuālie (ģimenes) uzņēmumi, zemnieku un zvejnieku saimniecības, kuru ieņēmumi no saimnieciskajiem darījumiem iepriekšējā pārskata gadā nepārsniedz 45000 latu, un citas fiziskās personas, kuras veic saimniecisko darbību, grāmatvedību kārto vienkāršā ieraksta sistēmā un ir reģistrētas Valsts ieņēmumu dienestā kā iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāji, attiecīgās personas nekārto kases grāmatu (nepiemēro šo noteikumu II nodaļu un 34., 35. un 36.punktu). Šajā punktā minētie uzņēmumi kases operācijas reģistrē saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnālā saskaņā ar Ministru kabineta 2001.gada31.jūlija noteikumiem Nr.338 “Kārtība, kādā veicama ieņēmumu un ar to saistīto izdevumu uzskaite iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas vajadzībām”.
Tu domāji šo, jā bet man tas atkal neder, biedrības, reliģiskās organzācijas nav deklarācijas un man vēl ir viens SIA kuram arī ir atļauts nelietot kases aparātu
Tu domāji šo, jā bet man tas atkal neder, biedrības, reliģiskās organzācijas nav deklarācijas un man vēl ir viens SIA kuram arī ir atļauts nelietot kases aparātu
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть