Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Biedrība: grāmatvedības uzskaite К списку тем

Biedrība: grāmatvedības uzskaite
Люди добрые! Помогите! Муж любимый зарегистрировал себе на радость спортивный клуб со статусом "Biedrība". Вусь учет и бумаги опять лягут на мои хрупкие плечи.:) Подскажите пожалуйста, какими регламентирующими документами оперировать, где что почитать или куда сослаться?
Alexa99
Alexa99 15.03.2006 08:31
178 сообщений на сайте

Ответы (104)

Jāaaaaa citādi aiz garlaicības nomirtu.......
Tore
Tore 28.03.2006 19:40
981 сообщение на сайте
Es pamekleju , palasiju un atradiju vēl izmaiņas no 21.10.2003.g.Nr.584 (1.2.). un nacu pie siecinājuma, kā laikam viņi ir isti?????pavaicašu Vidā.:(
Februaris
Februaris 28.03.2006 21:17
3562 сообщения на сайте
Podelites ptom
Selena
Selena 29.03.2006 15:02
949 сообщений на сайте
2. Ja individuālie komersanti, individuālie (ģimenes) uzņēmumi, zemnieku un zvejnieku saimniecības, kuru ieņēmumi no saimnieciskajiem darījumiem iepriekšējā pārskata gadā nepārsniedz 45000 latu, un citas fiziskās personas, kuras veic saimniecisko darbību, grāmatvedību kārto vienkāršā ieraksta sistēmā un ir reģistrētas Valsts ieņēmumu dienestā kā iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāji, attiecīgās personas nekārto kases grāmatu (nepiemēro šo noteikumu II nodaļu un 34., 35. un 36.punktu). Šajā punktā minētie uzņēmumi kases operācijas reģistrē saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnālā saskaņā ar Ministru kabineta 2001.gada31.jūlija noteikumiem Nr.338 “Kārtība, kādā veicama ieņēmumu un ar to saistīto izdevumu uzskaite iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanas vajadzībām”.

Tu domāji šo, jā bet man tas atkal neder, biedrības, reliģiskās organzācijas nav deklarācijas un man vēl ir viens SIA kuram arī ir atļauts nelietot kases aparātu
Tore
Tore 29.03.2006 16:06
981 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.