Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Apliekamā persona, kura gada laikā ir veikusi apliekamus un neapl. К списку тем

Apliekamā persona, kura gada laikā ir veikusi apliekamus un neapl.
Ja gada laikā bija nodroš. ATSEVIŠĶA UZSKAITE, vai tad vajag kaut-ko darīt GADA DEKLARACIJĀ ?

""(61) Apliekamā persona, kura gada laikā ir veikusi apliekamus un neapliekamus darījumus vai apliekamus un neapliekamus darījumus un valsts izpildvaras funkcijas, vai apliekamus darījumus un valsts izpildvaras funkcijas, pirms gada deklarācijas iesniegšanas pārrēķina darījumu proporciju, izmantojot šā likuma 10.pantadevītajā un desmitajā daļā noteikto kārtību, un, ja nepieciešams, koriģē aprēķinātā nodokļa un atskaitāmā priekšnodokļa apmēru, kā arī iemaksā nodokli budžetā līdz pēctaksācijas gada 1.maijam.""
2222
2222 17.03.2006 12:08
836 сообщений на сайте

Ответы (22)

А на вопрос "Зачем же такое предусматривается в законе" - "Ну так в 6 Директиве предусмотрено."
Tt7
Tt7 17.03.2006 15:41
37863 сообщения на сайте
Nu ja ... i tak vsegda...:(
Elita
Elita 17.03.2006 15:42
1310 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.