Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Ведение бухучёта в Excel К списку тем
Atat 14.07.2003 23:24
368 сообщений на сайте
368 сообщений на сайте
Ответы (313)
Мда... Ну и кашку-малашку заварили...
Ivan 16.05.2005 23:10
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Локальная система складского учета на базе Excel/VBA, адресована предприятиям малого и среднего бизнеса.
Текущая версия программы DOORS - 2.18.* - распространяется бесплатно.
http://www.terchy.com/index.shtml?t=doors
Текущая версия программы DOORS - 2.18.* - распространяется бесплатно.
http://www.terchy.com/index.shtml?t=doors
Бесплатно это хороше. А как она для Латвии адаптирована? Или только для России подойдет?
Sjp 17.03.2007 08:43
52 сообщения на сайте
52 сообщения на сайте
Я думаю учётом можно пользоваться и в Латвии за исключением формируемых документов - они по всей вероятности на русском. Ну и вопрос с распечатками на русском и с доступом к программе третьего лица. А для себя использовать вполне можно.
Manas domas - nav jau slikti, ka grāmatvedības uzskaiti kārto Excel failos - labāk nekā uz papīra rokrakstā.
Tomēr, ņemot vērā, ka man nācās pārņemt grāmatvedību no tādas vienas "excel-nieces", nevienam to nenovēlu.
Kā tāds idiots vari rakņāties pa dokumentu kaudzi un zīlēt, kurš dokuments kurā mēnesī ir iegrāmatots - jo uz dokumentiem iegrāmatojuma Nr. nav, un pat kontējumu nebija - nācās zīlēt pēc summām, kurā kontā varētu būt bijis iegrāmatots.
Man šķiet (un daudzi jau šeit to ir apstiprinājuši), ja jau var atļauties 2000 Ls pamatkapitālam, tad vismaz programmai "Zalktis" tos 50 latus jau nu arī varētu atļauties.
Jo cilvēkam, kurš nāk pēc tam pie šiem "excel-iem" dažkārt bezmaz vai prātā jāsajūk.
Tomēr, ņemot vērā, ka man nācās pārņemt grāmatvedību no tādas vienas "excel-nieces", nevienam to nenovēlu.
Kā tāds idiots vari rakņāties pa dokumentu kaudzi un zīlēt, kurš dokuments kurā mēnesī ir iegrāmatots - jo uz dokumentiem iegrāmatojuma Nr. nav, un pat kontējumu nebija - nācās zīlēt pēc summām, kurā kontā varētu būt bijis iegrāmatots.
Man šķiet (un daudzi jau šeit to ir apstiprinājuši), ja jau var atļauties 2000 Ls pamatkapitālam, tad vismaz programmai "Zalktis" tos 50 latus jau nu arī varētu atļauties.
Jo cilvēkam, kurš nāk pēc tam pie šiem "excel-iem" dažkārt bezmaz vai prātā jāsajūk.
Nevajag visu Excelim uzkraut, gadijes redzēt arī programmā savadītu tāāādu bardaku, ka tur pats velns kāju lauzīs
Viss ir atkarīgs no GRĀMATVEŽA !!!! Un tikai pēc tam var runāt par izmantoto instrumentu
Viss ir atkarīgs no GRĀMATVEŽA !!!! Un tikai pēc tam var runāt par izmantoto instrumentu
Ja dokumenti sašūti pa vāciņiem, katram mēnesim sava mapīte un sagrupēti pa veidiem: kase, banka, avansu norēķini, kur problēma. Un ja uz dokumenta grāmatojums, nav teikts, ka arī programmā tas būs attiecīgajā kontā. Tas vairāk atkarīgs no grāmatveža pienākumu apziņas.
Labdien.
Tā kā sāku nodarboties ar grāmatvedību, vēlos uzskaiti veikt Excel programmā, varbūt ir kāds, kas man varētu atsūtīt paraugu(faili komplektu) par uzskaiti izmantojot Excel.
Par pateicības veidu vienosimies. Jau iepriekš paldies.
epasts mans - edgars.mednis[@]tvnet.lv
Tā kā sāku nodarboties ar grāmatvedību, vēlos uzskaiti veikt Excel programmā, varbūt ir kāds, kas man varētu atsūtīt paraugu(faili komplektu) par uzskaiti izmantojot Excel.
Par pateicības veidu vienosimies. Jau iepriekš paldies.
epasts mans - edgars.mednis[@]tvnet.lv
Edgarsmednis 22.10.2009 08:56
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Aleksja 22.10.2009 10:43
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Man novērojums - ja cilvēks nemāk sataisīt grāmatvedību no A līdz Z (bilance, PZA) ar roku, tad sākot uzreiz strādāt programmā, viņš nekad neizpratīs visas grāmatvedības nianses.
Edgarsmednis, подпишитесь на абонемент и сможете найти себе все, что душа желает как в бланках+, так и в файлах пользователей. Сходите по ссылке, что я прислала.
Aleksja 22.10.2009 10:49
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть