Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Сертификат для работника К списку тем

Asasirov 09.04.2006 09:32
143 сообщения на сайте
143 сообщения на сайте
Ответы (29)
Pietiek ar to, ka sertifikāta saņēmējs ir Jūsu uzņ. darbinieks, lai rakstītu iesniegumu ar lūgumu par rēķina noformēšanu uz uzņ. par maksu augstākminētam pakalpojumam, ko sniedz fiz.personai Tas nav nemaz ne tik grūti, ne tik sarežģīti...

Liepupe 10.04.2006 15:29
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
F12, es prasīju, bet viņi ir ietiepīgi kā āži - uz ko sertifikāts uz to arī būs rēķins. Man neizdevās no Latvijas siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas inženieru savienības "izspiest" rēķinu uz firmas vārda.

Странно;)Мы просим прислать счет для оплаты, оплачиваем по банку, а потом работник идет .... учиться.

F12 10.04.2006 15:33
639 сообщений на сайте
639 сообщений на сайте
Es arī nesaprotu > kur problēma, ja savlaicīgi visu iesniedz?
Protams, ka *telefona pravas* jau neviens galvā neņems...
Protams, ka *telefona pravas* jau neviens galvā neņems...

Liepupe 10.04.2006 15:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
76.pantu Darba likumā arī neviens nav atcēlis: (1)Darba devējam ir pienākums atlīdzināt tos darbinieka izdevumus, kuri atbilstoši darba līguma noteikumiem nepieciešami darba veikšanai vai arī radušies ar darba devēja piekrišanu
Tāpēc šādā situācijā atlīdzinām izdevumus, bet PVN neizdalam.
Tāpēc šādā situācijā atlīdzinām izdevumus, bet PVN neizdalam.
Ударение на savlaicīgi

F12 10.04.2006 15:45
639 сообщений на сайте
639 сообщений на сайте
Ja s etim stolknulasj, esli firma imeet vozmozhnostj oplatitj sertifikat neobhodimij dlja dejateljnosti firmi ili uchjebu rabotnika i esli schjet vipisan neposredstvenno na rabotnika НДС на предналог ne videljaetsja...

Akva 10.04.2006 18:34
69 сообщений на сайте
69 сообщений на сайте
А зачем писать на работника? Не понимаю. Пишут же коллеги, что за вредность? Где братство?

C2h5oh 10.04.2006 20:01
1948 сообщений на сайте
1948 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть