Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Līgumi К списку тем

Madgul30 15.04.2006 18:07
34 сообщения на сайте
34 сообщения на сайте
Ответы (41)
Напишите свой электронный адрес

Aleksja 15.04.2006 18:08
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте

Madgul30 15.04.2006 18:11
34 сообщения на сайте
34 сообщения на сайте
Смотрите почту.

Aleksja 15.04.2006 18:26
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
starp citu - autore ir reģistrējusies VGK+ ...
Priekš kam e-mail, Neptun ?! - Nevajag tik ļoti aizrauties ar citātu krāšanu....
Priekš kam e-mail, Neptun ?! - Nevajag tik ļoti aizrauties ar citātu krāšanu....

Liepupe 15.04.2006 18:36
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Если человеку нужно - мне не трудно. Тем более, что мне многие из форумчан помогали несмотря на то, что я тоже подписалась на ВГК+. Ну что Вы такие жадные! Не Вы же отправляете, а я. Не жалейте мое время. Просто противно иногда читать. Ни одного раза больше не напишу на форуме, а если Вам лично что-то потребуется и никто именно Вам не ответит - я буду только рада.

Aleksja 15.04.2006 18:41
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Vai tas bija tik ļoti labs darbs vilkt tos F12 citātus ārpus konteksta? Jūsuprāt... Manuprāt - ļoti nekorekti. Bija tāda vēlme atkārtot savu 14-04-2006 23:01 coment, bet noturējos. Kāpēc līdzīgās situācijās Jums tas nav pa spēkam? Tagad pat! Nav nekur jāiet prom, tikai mazliet atvilkt elpu derētu! Priecāšos, ja šīs brīvdienas Jums sagādās arī kādu prieka brīdi, Neptun!

Liepupe 15.04.2006 18:48
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
un atkal viens un tas pats...... Vai nevar vienkārši atbildēt vai neatbildēt uz jautājumu? Kārtējais topiks, kas turpinās ar attiecību noskaidrošanu. Jums vēl nav apnicis? Cilvēks gribēja aizsūtīt uz e-pastu līguma paraugu, un aizsūtīja, nez kāpēc tas Jūs tik ļoti uztrauc? Bet nē, jāpārvērš atkal forums par kaut kādu attiecību skaidrošanas vietu.
Te ir daudz kliedzošāki gadījumi, kur Tavs *vecums* 12966, Cleo, 12966 lieti noderētu...
Tev Tādas vienpusīga interese iejaukšanās ziņā... ;D
Un, ja vēlies atklātu valodu - esmu pārliecināta, ka mēs ar Neptun sapratīsimies ātrāk - bez Tavas *palīdzības* ... tā kā - pateicos par atsaucību, bet nav vajadzības.

Un, ja vēlies atklātu valodu - esmu pārliecināta, ka mēs ar Neptun sapratīsimies ātrāk - bez Tavas *palīdzības* ... tā kā - pateicos par atsaucību, bet nav vajadzības.

Liepupe 15.04.2006 19:02
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Liepupe, mēs neesam sadzērušas tuvbrālības.Personīgi es ļoti retos gadījumos forumā atļaujos uzrunāt kādu uz Tu, ja vien šo cilvēku nepazīstu jau reāli vai daudz ilgāku laiku. Vismaz man skolā ir mācijuši pieklājību, uzrunāt man nepazīstamus cilvēkus uz Jūs.
Virtuālā komunicēšanās neparedz obl. "Jūs" lietošanu. Ne tikai tāpēc ka *Tu-brālības* sadzert nav iespējams. Ja kādu ļoti ciena, tad arī uzrunā ar Jūs.

Liepupe 15.04.2006 19:12
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es teicu:
Ja kādu ļoti ciena, tad arī uzrunā ar Jūs.
Ja kādu ļoti ciena, tad arī uzrunā ar Jūs.

Liepupe 15.04.2006 19:14
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
neuzskatu, ka virtuāla komunicēšanās ar kaut ko īpaši atšķirtos no reālas komunicēšanās (ja nu vienīgi tas notiek ar interneta un klaviatūras starpniecību). Ar Jūs mani ir mācījuši uzrunāt ne tikai tos cilvēkus, kurus es ļoti cienu. Turklāt arī cilvēkus, kurus pazīstu ļoti labi un arī ļoti cienu savstarpēji vienojoties uzrunāju uz Tu, un tas nebūt nenozīmē, ka šo cilvēku necienu vai cienu mazāk nekā "ĻOTI".
Arī virtuālā komunicēšanās pieredze izrādās man ir lielāka! Tavi uzskati ir Tavi uzskati. Tev neviens neliedz dzīvot saskaņā ar tiem. 
Tikai nevajag censties piesaistīt sev manu uzmanību. Tas būtu ļoti patīkami ne tikai Klusajā sestdienā, bet arī dienās turpmākās. Ceru, ka saproti par ko ir runa.

Tikai nevajag censties piesaistīt sev manu uzmanību. Tas būtu ļoti patīkami ne tikai Klusajā sestdienā, bet arī dienās turpmākās. Ceru, ka saproti par ko ir runa.

Liepupe 15.04.2006 19:27
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Saprotu, ka Jūsu vēlēšanās ir mana aizvēršanās, bet veltīgas cerības. Mana virtuālā komunicēšanās nav noteikti mazāka par Jūsu, bet pieklājīgu izturēšanos pret apkārtējiem man ir mācījuši vairāk.
Tad vismaz esi konsekventa un ievēro pašas nupat nesen teikto:
Cleo
ziņojumu: 12972 15.04.2006 18:56
Bet nē, jāpārvērš atkal forums par kaut kādu attiecību skaidrošanas vietu.
Starp citu slengs kopā ar *Jūs* nav nekāds labais stils.
Man nesagādā grūtības beigt šo sarunu, jo tāda komunicēšanās, kādu veido Tu - nesagādā prieku un nav pieņemama - kā jau to daudzas reizes to esmu likusi saprast.
Ja pārzini virtuālo komunicēšanos, tad, ceru, ka sapratīsi arī šo:
NRN
Cleo
ziņojumu: 12972 15.04.2006 18:56
Bet nē, jāpārvērš atkal forums par kaut kādu attiecību skaidrošanas vietu.
Starp citu slengs kopā ar *Jūs* nav nekāds labais stils.

Man nesagādā grūtības beigt šo sarunu, jo tāda komunicēšanās, kādu veido Tu - nesagādā prieku un nav pieņemama - kā jau to daudzas reizes to esmu likusi saprast.
Ja pārzini virtuālo komunicēšanos, tad, ceru, ka sapratīsi arī šo:
NRN

Liepupe 15.04.2006 19:41
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть