Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит
kvīšu atskaite К списку тем
Ответы (9)
Позвоните в свой ВИД по телефону, который указан в письме и поговорите, объясните ситуацию. Я думаю, Вы не единственная такая и они что-нибудь подскажут.
Jā, viņiem tur "karājas" atskaitēs izdotās kvītis. Man arī vajadzēja atskaitīties par 98.gadu Izdrukājiet no šejienes atskaišu veidlapu un atzīmējiet kā anulētas. Es vēl aktu sastādīju, inspektore paņēma, bet vai tas bija vajadzīgs vai nē, nesapratu.
Ok, paldies, anuleesim. Kautkaa loti negribas sacereet kautko, par ko nav ne jausmas, tapec darisim vienkarsako un anulesim
Atcerējos. Piezvaniet VID-am un uzziniet par kādu periodu rakstīt "Pārskatu par... grāmatiņu izlietojumu". Man vajadzēja norādīt 2004.gada1.cet., lai gan atskaiti nodevu 2005.g.jūlijā
Akts par .... norakstīšanu
Atlikums - skaits - numuri
Norakstīts - skaits - numuri
Bet droši vien, ka tas ir lieki, kā Ilma jau teica.
Atlikums - skaits - numuri
Norakstīts - skaits - numuri
Bet droši vien, ka tas ir lieki, kā Ilma jau teica.
Man VIDa pat izdrukaja par 2000 gadu kvīšu Nr., un jā jums nav tas kvīšu gr. norakstiet..
Februaris 11.05.2006 16:42
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть