Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Teritpriju kodi un ielas RĪGĀ К списку тем
Teritpriju kodi un ielas RĪGĀ
LABVAKAR. Gribēju pateikt, ka no "lielupes" failiņa uztaisīju ielu nosaukumus pa rajoniem Rīgā. Tie atrodami manā failu glabātuvē zem mapes - PALĪGS IKDIENAS DARBOS.
Veiksmi !
Ответы (15)
Liepupes :-?
Только, наверно, в неправильную папку положен Ваш труд, Rumbinja, надо в папку "Public"
vēl jau varētu tos failus Jūs ievietot mapē Public, jo pretējā gadījumā neviens cits, izņemot Jūs tos ievietotos failus neredz.
Ievietojiet to mapē PUBLIC, citādi mēs neredzam:|

UPS PAR LIELPUI UN MAPI TŪLĪT IZLABOŠU MAN TĀ PIRMĀ REIZE:)))))
SORRY
BET KAM TAD TĀS MAPES KO IZVEIDOJU JA REDZU TĀS TIKAI ES VIENA??? NESAPROTU:(((
Эти папки для Вашего личного пользования, которые только Вы видите.
Lai nebūtu jānēsā līdzi dokumenti. Ieliekat mapītē un jebkurā ofisā varat izdrukāt:)
Rumbinja, Vai Jūs zinat divus vienkāršus vārdus: liepa un upe, jeb tikai asfaltu esat redzējusi? Ar lieliem burtiem mums te tikai bļaustās;)
Paldies Ambera ņemšu vērā šo piezīmi:(
Neņemat galvā, laikam vakar biju izkāpusi no gultas ar kreiso kāju:D
Sajaucu - nevis vakar, bet šorīt:D
Rumbinja, спасибо, очень полезный список
Rumbinja, спасибо за Ваш труд!
Большое спасибо!

gaās Ambera viss ok! Lūdzu lūdzu palīdziet man esmu uzdevusi jautājumu par pašpatēriņu izsakiet savas domas lūdzu! Ļoti vajag atrisināt šo lietu:((( bet esmu saputrojusies galīgi....
Paldies jau iepriekš visiem spečukiem:)
Закрыть
Краткое описание нарушения