Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kaa pareizi iegraamatot dariijumu LTL ar karti К списку тем
Kaa pareizi iegraamatot dariijumu LTL ar karti
Miiljie graamatvezi padalaties ar padomu kaa ir pareizaak iegraamatot dariijumu (ir veikt noreekins ar karti Igaunijaa par 85 EEK, bankas izdrukaa paraadas to,ka ir nonemti 3.93 LVL)
Graamatvediibas prograamma iegraamatoju 85 EEK peec LBK 0.0449= 3.81 LVL. Veicu graamatojumu Bankaa pie izejoshiem dokumentiem, bet man tad neparaadaas bankas paarskaataa nesaprotu,kaa ir pareizi jaatspogulo shis dariijums ar karti.Kaalai iegraamto tos 3.93 LVL,kas ir reaali noneemushies nost-paraadaas bankas izdrukaa.
Ответы (7)
Starpība 0,12 Ls K banka D izdevumi no val. kursu svārstības
Luudzu luudzu Lienebe Vai Juus man nevarat sarakstiit kaa buutu jaaveic shie graamatojumi,jo nesaprotu,saskaros pirmo reizi ar shaada dariijumu
EEK iegraamatoju pie bankas izejoshiem dokumentiem D7770 k2620 85 EEK,kas peec LBK ir 3.93 LVL,nesaprotu kaadi graamatojumi taalaak jaaveic...:-(((
Д 7... К 2380 - 85 ЕЕК / 3,81 лат ( по курсу ЛБ) - потрачено с карты,
Д 2380 К 262.. - 3,93 лат
Д 8250 К 2380 - 0,12 лат
Var tā kā Luize uzrakstīja caur norēķinu personu.
Bet man shis dariijums nav bijis caur noreekinu personu, bet ir bijis caur banku.Noreekinsnotikaas ar firmas karti.
Kaadu kontinju lai lieku 2380 vietaa :(?
Karte ir iedota kādam konkrētam darbiniekam lietošanā (vai pašam priekšniekam). Rīkojumu par kartes lietošanu vajag un visas summas, kas tērētas ar karti ir debitoru parāds tam konkrētajam darbiniekam un viņam jātaisa avansa norēķins. Vieglāk būs, ja atvērsiet kontu, piem, 2381- Norēķini ar karti.Visasno bankas noņemtās summas uz 2381 debetu un pēc pirkumu čekiem darbinieks taisa avansa atskaiti un būs 2381 kredīts.
Можете сделать карточный счёт, привязанный к конкретному человеку, напр. 2681.
Закрыть
Краткое описание нарушения