Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Metodika atliktā nodokļa aprēķināšanai - kur? К списку тем
Metodika atliktā nodokļa aprēķināšanai - kur?
Es vēlos noskaidrot, kuri dokumenti bez Likuma par Gada pārskatiem nosaka, kāda ir formula atliktā nodokļa aprēķināšanai no PL amortizācijas.
Vienīgais, ko atradu ir Ludborža grāmatā "Pamatlīdzekļu uzskaite", ka
atliktais nodoklis = (nolietojums nodokļu aprēķinā- finanšu grāmatvedības nolietojums) x 15% (atliktā nodokļa likme)
Bet kur šī formula ir atrunāta jelkādā likumdošanā un kur likumdošanā ir noteikta šī likme 15%.
Es nevaru nekur atrast:(
Ответы (12)
15% ставка ПНП, а формула в законе не оговорена, потому как нет закона об отложенном налоге.
Paldies, sameklēšu šos Bilances numurus:)
Ja parakstīsieties uz VGK+, failu glabātuvēs atradīsiet, daudz tabulu AN aprēķināšanai
http://www.vgk.lv/index.php?setgc=vgkplus
Es esmu parakstījusies uz VGK+, bet spiežot Jūsu norādīto adresi es ieeju reklāmas lapā par VGK+
Tad atveriet Lietotāju faili un "parakņājieties Cleo, Tt7, Komarika, Ksjushas Failu glabātuvēs
У Ксюши в хранилище табличка начиналась с объяснений и привязок к законодательству.
Pamēģiniet likumu Par gada pārskatiem palasīt.
Раздел Форума - Годовой отчет.
Jā lai cik dīvaini tas nebūtu nav ne tāda likuma ne tādas metodikas. Viss pašu fantāzijas lidojums:)
Илмочка, подождите чуток, "пекут" стандарт по этому налогу, может к осени и получим чего-нибудь:)
Jā , nu tas jau būtu jauki:) Atkal būs ko pētīt. Bet domājams , ka pateicoties Tt7 , Komarikam un citiem dažiem gudrajiem arī mēs esam jau kļuvuši diezgan gudri. Sktīsimies vai standarts tiks mums līdzi:)
Закрыть
Краткое описание нарушения