Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
izdevumi 71 vai 76
Transporta paklpojumu firma.
Kur labāk atvērt kontu degvielas izdevuiem, kas saistīti ar transporta pakalpojumu sniegšanu 71... vai 76...?
Ответы (14)
Vispirms jau liksiet to degvielu uz kādu no kontiem 21..., tad arī attiecīgi veidosiet to pašu 71..., kad saņemsiet ceļa zīmes. Nu es tā vismaz daru. Principā viss atkarīgs no tā ,ko ierakstīsiet savā nolikumā.
Es uzraiz lieku uz izdevumiem. Vai tad tā nevar?
Вы все еще без программы работаете?
тогда действительно легче сразу на 7, а остаток на конец мес. остается по машинам?
На 76 списывается если услугу вы оказали клиентам , если услуга самим себе (от поставщика вы сами привозите груз )то 71 .
Linda nekreņķējies! Latvijas likumdošana iesaka izveidot pašam savu kontu plānu kādu vēlies! Zīmē kaut puķītes vai zvēriņus

Galvenais, lai pati nesaputrojies, un kompetenta trešā persona var pārbaudīt un saprast. Saprastīt tad, ja Tev būs šīs puķītes un zvēriņi izdrukāti un klāt pierakstīts ko kas nozīmē!
Zīmē kaut puķītes vai zvēriņus? Diez vai:)))
Bet cik skaisti izskatīsies
Mazs zaķītis - nemateriālie ieguldījumi
Liels zaķis - ēkas
Liels zaķis ar priekšautu - kafejnīca .......
:)-прибыль
:(убыток
:Р (смайлик с языком)-долг по ПВН.
Kā varētu izskatīties komandējuma izdevumi?;)
Амбера, та-акая картинка вырисовывается!!!
Какой класс !!! Как Вы всё это находите ?
Man nekas nesanāca
Оххх! Не видать нам такой красоты:(
Закрыть
Краткое описание нарушения