Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Sāpe par grāmatvedības metodiku vai nolikumu. К списку тем
Sāpe par grāmatvedības metodiku vai nolikumu.
Gribētos parunāties ar Jums grāmatveži par grāmatvedības metodikas izstrādi, vadītājs man šodien pārmetoši pateica, ka mums nēesot tas nekur atrunāts, ka maksājam komandējuma naudas, ne mūsu darbiniekiem, bet kā īsti ir vai tad šīs lietas tomēr nebūtu jānosaka vadītājam un kas tad ir galu galā grāmatvedības metodika un kas ir iekšējās kārtības noteikumi? Pēc manām domām grāmatvedības metodika ir meto'dika, kur tiešām iet runa par grāmatvedības uzskaiti, kā tādu.
Un ja vēl vadītājs ir tāds kurš regulāri mana savas domas un lēmumus , tad ir pavisam traki.Unvēl jautājums kam tad konkrēti ir jābūt šajā metodika? Uzņēmumā it kā ir kaut kāda metodika, bet nav tāda kārtīga kur būtu atrunāts katrs sīkums, bet vai man kā grāmatvedim ir vērts pūlēties tērēt laiku, ja tāds detalizēts apraksts nevienam nav vajadzīgs???
Ответы (32)
Kāpēc tik familiāri šodien, Uzzi, un ne par lietu?!
Jūs Liepupe laikam esat nokaitināta par kaut ko , ka piesienaties un kritizējat tik ļoti. Šeit taču var izteikt savu domo, sāpi, man vienalga sauciet to kā gribat. Un diskusijas ir par tēmu: grāmatvedība, nevis kā viņa pateica to un kā viņa pateica šito, visi citi saparata par ko iet runa!!!
Un galu galā, ja gribat varat neko neteikt un nekomentēt, es par to noteikti neraudāšu, atradīsies citi kuri noteikti palīdzēs un būs atsaucīgi.:)
Ja Jūs nesapratāt padomus, ko Jums devu, man ļoti žēl. Jo tas ir mans laiks, ko tam veltu. Un nekā lieka, kas nevarētu būt Jums derīgs - nerakstu.
No precīzi izteiktas domas ir atkarīgi gan ieguldītie darba rezultāti, gan saņemtās atb. uz jautājumiem.
Izrūkties un celt tračus nav manu apmeklējumu mērķis.
Tik daudz jau nu vajadzētu saprast.
Ticiet man domu es uztvēru, bet to noteikti varēja arī pateikt pilnīgi savādāk!
Jauki. Tātad sapratāt to, ko Jums teicu.
Neder Jūsu situācijā? - Noderēs kādam citam.
Tad kāpēc tādi coment manis rakstītā sakarā? - Nekādu interešu aizskārumu neredzu.
Es parasti par visa veida palīdzību saku paldies. Arī tad, ja nevaru to kautkādu iemeslu dēļ praktiski pielietot.
Tik vien. Un tik vienkārši tas notiek dzīvē.
Vis ir kārtībā esam taču vienas profesijas pārstāvji un kaut kā kopā mums ir jācinās!
Un Cleo mans e- pastiņš ir
anitra@talce.lv
Kaut kā pilnmēness efekts ievilcies
Упе-Лиеп, а Вы с нами на погулянки не едите?:)
познакомимся, пофамильярничаем под шашлычок:)
13.09.2006 13:24
Vis ir kārtībā esam taču vienas profesijas pārstāvji un kaut kā kopā mums ir jācinās!
----
Nepiekrītu ne tādai *kārtības sajūtai*, nedz arī *cīņas metodēm par lietu*.
Kas par lietu Liepupe vēl joprojām nevari nomierināties???
Iesaki labāku "cīņas metodi par lietu"?
Liepupe так когда знакомимся?:)
Закрыть
Краткое описание нарушения