Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Kā iespējams saņemt Pavadzīmju numurus? К списку тем
Neredzams 30.10.2006 18:22
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Ответы (22)
Jāraksta iesniegums savā teritoriālajā Vid nodaļā.
Frezy 30.10.2006 18:36
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
Vienkārši uzraksta iesniegu pa pastu aizsūta ???
un tālāk ??
kur var aplūkot iesnieguma paraugu :-)?
un tālāk ??
kur var aplūkot iesnieguma paraugu :-)?
Neredzams 30.10.2006 18:40
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
23.Lai saņemtu pavadzīmju numurus, lietotājs Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālās iestādes nodaļā vai Valsts ieņēmumu dienesta Lielo nodokļu maksātāju pārvaldē (turpmāk - Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālā iestāde), kurā tas reģistrējies kā nodokļu maksātājs:
23.1.iesniedziesniegumu par pavadzīmju numuru piešķiršanu (1.pielikums), pieprasot šo noteikumu 7.punktā minēto darījumu apjomam atbilstošu numuru skaitu vai norādot pamatojumu nepieciešamajam pavadzīmju numuru skaitam atbilstoši saimnieciskās darbības specifikai. Darījumu apjomam atbilstošu numuru skaitu nosaka, pamatojoties uz triju iepriekšējo mēnešu vidējo darījumu apjomu;
23.2.iesniedzlietotāja atbildīgo personu (darbinieku) sarakstu, kurām turpmāk ir tiesības saņemt pavadzīmju numurus (2.pielikums).
24.Lietotājs (individuālais komersants vai jebkura cita fiziskā persona, kas veic saimniecisko darbību) pavadzīmju numurus Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē var saņemt pats, pamatojoties uz šo noteikumu 23.1.apakšpunktā noteikto dokumentu.
25.Lietotājs pavadzīmju numuru saņemšanai Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē var pilnvarot citas personas.
26.Persona kas saņem pavadzīmju numurus Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē, iesniedz šo noteikumu 23.1.apakšpunktā noteikto dokumentu un uzrāda personu apliecinošu dokumentu, kā arī pilnvaru, ja tā ir pilnvarotā persona.
Turpinājums:
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/gram_27122005_nr.1038.doc
23.1.iesniedziesniegumu par pavadzīmju numuru piešķiršanu (1.pielikums), pieprasot šo noteikumu 7.punktā minēto darījumu apjomam atbilstošu numuru skaitu vai norādot pamatojumu nepieciešamajam pavadzīmju numuru skaitam atbilstoši saimnieciskās darbības specifikai. Darījumu apjomam atbilstošu numuru skaitu nosaka, pamatojoties uz triju iepriekšējo mēnešu vidējo darījumu apjomu;
23.2.iesniedzlietotāja atbildīgo personu (darbinieku) sarakstu, kurām turpmāk ir tiesības saņemt pavadzīmju numurus (2.pielikums).
24.Lietotājs (individuālais komersants vai jebkura cita fiziskā persona, kas veic saimniecisko darbību) pavadzīmju numurus Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē var saņemt pats, pamatojoties uz šo noteikumu 23.1.apakšpunktā noteikto dokumentu.
25.Lietotājs pavadzīmju numuru saņemšanai Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē var pilnvarot citas personas.
26.Persona kas saņem pavadzīmju numurus Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē, iesniedz šo noteikumu 23.1.apakšpunktā noteikto dokumentu un uzrāda personu apliecinošu dokumentu, kā arī pilnvaru, ja tā ir pilnvarotā persona.
Turpinājums:
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/gram_27122005_nr.1038.doc
OK
Es to aizpildu un nosūtu uz VID
bet kā viņi mani painformē kāds ir diapazons ko man piešķir kādi ir tie numuri?
Es to aizpildu un nosūtu uz VID
bet kā viņi mani painformē kāds ir diapazons ko man piešķir kādi ir tie numuri?
Neredzams 30.10.2006 18:56
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Vienkārši sakot aizpildu pilnvaru
parakstu
aizeju uz VID ar pasi uzrādu pilnvar un pasi
sa1nemu numuru ?
vai ir kautkas par to jmaksā>>>
parakstu
aizeju uz VID ar pasi uzrādu pilnvar un pasi
sa1nemu numuru ?
vai ir kautkas par to jmaksā>>>
Neredzams 30.10.2006 19:00
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Pavadzīmju numurus var saņemt, ar iesniegumu personīgi vēršoties VID teritoriālajā iestādē, vai arī tie nodokļu maksātāji, kuri ar VID teritoriālo iestādi ir noslēguši līgumu “Par elektroniskās deklarēšanas pakalpojumu izmantošanu”, – elektroniski.
Pavadzīmju numurus var saņemt personas, kas norādītas nodokļu maksātāja VID iesniegtajā atbildīgo personu sarakstā par pavadzīmju numuru saņemšanu, pilnvarotās personas, uzrādot pilnvaru, individuālie komersanti, fiziskās personas, kas veic saimniecisko darbību, kā arī juridisko personu amatpersonas.
Saņemot pavadzīmju numurus VID teritoriālajās iestādēs, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.
Kad atnāksiet VID nodaļā, sakiet viņiem, ka gribāt saņemt pavadzīmju numurus (ja esat amatpersona vai pilnvarotā persona), uzradiet viņiem dokumentus, un viņi dos Jums aizpildīt iesniegumu - nekā sarežģīta tur nav.
Pavadzīmju numurus var saņemt personas, kas norādītas nodokļu maksātāja VID iesniegtajā atbildīgo personu sarakstā par pavadzīmju numuru saņemšanu, pilnvarotās personas, uzrādot pilnvaru, individuālie komersanti, fiziskās personas, kas veic saimniecisko darbību, kā arī juridisko personu amatpersonas.
Saņemot pavadzīmju numurus VID teritoriālajās iestādēs, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.
Kad atnāksiet VID nodaļā, sakiet viņiem, ka gribāt saņemt pavadzīmju numurus (ja esat amatpersona vai pilnvarotā persona), uzradiet viņiem dokumentus, un viņi dos Jums aizpildīt iesniegumu - nekā sarežģīta tur nav.
Cathy 30.10.2006 19:01
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Jaa viss ir SKIADRS. Atkal izveido sisteemu kur jaajiet ir uz VID nu jaastaav garajaa rindaa. taa vietaa lai smuko katram uznneemuma piesskkirtu
default 10 numurus iemeegginaassanai. man ar tiem 10 numuriem pietiktu 30 gadiem spriezzot peec statistikas 3 gadi - nevienas pavadziimes
default 10 numurus iemeegginaassanai. man ar tiem 10 numuriem pietiktu 30 gadiem spriezzot peec statistikas 3 gadi - nevienas pavadziimes
Neredzams 30.10.2006 19:03
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
??? bet vai par to ir kaada maksa ?
Neredzams 30.10.2006 19:04
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
paldies visiem kas apskaidroja
Neredzams 30.10.2006 19:09
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Tur vēl ir problēma - tikko iegādāsieties šos numurus, vajadzēs KATRU mēnesi rakstīt pārskatu, cik man zināms, pat ja neesat lietojis nevienu numuru... un tā līdz pedējā numura izlietošanas. Varat iedomāties - Jums būs jāatskaitās par tiem 10 numuriem 30 gadus...
Cathy 30.10.2006 19:12
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Vai Jums tiešām vajag pavadzīmes? Var būt var iztikt bez tām? (Paldies dievam, man to visu paskaodroja uzreiz, un es, zinot, ka man nāksies strādāt tikai ar faktūrrēķiniem, jo mūsu firma sniedz pakalpojumus, nolēmu, ka, ja kāds gudrinieks gribēs par pakalpojumu saņemt pavadzīmi, tad lai viņš iet pie citiem pēc tāda paša pakalpojuma... Vieglāk nekā rakstīt pārskatus katru mēnesi...
Cathy 30.10.2006 19:17
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Es JAut taapat rakstu
PVN PVN pielikumu un SOC atskaiti.
Velviens papiirelis kuraa tikai datums jaaizmaina nav nekaada probleema.
Vieniigi man liekas 4 A4 lapas sver vairaak ar leeto pasmarku vairs nevar tikt cauri
PVN PVN pielikumu un SOC atskaiti.
Velviens papiirelis kuraa tikai datums jaaizmaina nav nekaada probleema.
Vieniigi man liekas 4 A4 lapas sver vairaak ar leeto pasmarku vairs nevar tikt cauri
Neredzams 30.10.2006 19:18
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
Par numuriem nav jāmaksā.
Varbūt par to, ka pārskati jāiesniedz katru mēnesi, pat ja neesat numurus lietojis, es šaubos.
Varbūt par to, ka pārskati jāiesniedz katru mēnesi, pat ja neesat numurus lietojis, es šaubos.
Cathy 30.10.2006 19:22
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Vai pilnvar atiecas arii uz Valdes locekli ??? vai firmas valdes loceklim nav nepieciessams
Neredzams 30.10.2006 19:22
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
nē, pilnvara valdes loceklim nav vajadzīga
Dimma 30.10.2006 19:27
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть