Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

IIN К списку тем

IIN
Vakar mans draugs, individualais komersants (vai ka vinu tur?..), no priekiem sparigi ciladams glaziti, pazinoja, ka ir pienemts likums par nodokla samazinasanu. Sodien, uzrokot tos grozijumus, izlasiju, ka, paiesam, tresaja lasijuma, deputati ir nobalsojusi par so A.Tolamcovapriekslikumu.

A kur rezonanse?.. Jebsu mans draugs ir paragri sapriecajies un pastav reals drauds no prezidentes A.Tolamcovamdabut ar lineali pa nagiem, proti, likums tiks nosutits otreizejai caurlukosanai un, visticamak, ka sis priekslikums tiks svitrots no grozijumiem?

Negribas draugu sarugtinat, bet man tas pasakums liekas diezgan apsaubams...
Abols
Abols 05.11.2006 18:27
256 сообщений на сайте

Ответы (7)

Zinu, ka visi likumi stājas spēkā no dienas, kad tas tiek oficiāli publicēts presē.Līdz tam parasti valda parastais klususms.Likumuprojekti nevienu neietekmē.
Squirrel
Squirrel 05.11.2006 18:57
809 сообщений на сайте
Rezonanse:

http://www.vgk.lv/lv/forum/1/45108/
Ambera
Ambera 05.11.2006 19:32
21759 сообщений на сайте
Ups... nemaniju, sorry. Paldies, Ambera.

Njaa, Mu-maijas "Ждите-ждите..." ir daudzsoloss

A ko darit? - gaidisim.
Abols
Abols 05.11.2006 19:39
256 сообщений на сайте
Pretendejot uz mulkigu jautajumu,

vai gadijuma, ja sads likums stasies speka, VID telpas neparpildis gramatvezu, setnieku, metinatju utt. puli, veloties iegut IK statusu un lidzsinejo algu vieta sanemt samaksu par sniegtajiem pakalpojumiem?
Abols
Abols 05.11.2006 19:49
256 сообщений на сайте
Katrai nūjai parasti ir vismaz divi gali.

Kā jūs domājiet, vai ir iespējams vienlaicīgi samazināt nodokļus, bet palielināt minimālo algu un pensijas? Un visu pārējo???

Dabas pamatlikums: ja kaut kur palienās, tad tik pat daudz kaut kur samazināsies.

Vēlēšanās beigušās, sākiet taču reāli domāt...

Kaut gan cerība mirst pēdējā
Mu-maija
Mu-maija 05.11.2006 19:50
15906 сообщений на сайте
Tak es, vot, i domaju, ka tas viss ir apsaubami.
Abols
Abols 05.11.2006 19:52
256 сообщений на сайте
Diezvai sētnieki un apkopēji būs tik spējīgi kārtot IK grāmatvedības uzskaiti!

Kaut kā daudziem šķiet, ka grāmatvedība ir "pupu mizas"!
Andaz
Andaz 06.11.2006 13:36
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.