Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN pielikums uz zloti
Man ir iepirkta prece no Polijas, ir viņu invoissi kur summas norādītas EUR u.c. pavaddokumenti. Tagad man šie darījumi jāiekļauj PVN deklarācijas pielikumā.
Jautājums:
Ailē: Saņemto preču vērtība valūtā man ir jānorāda zlotos. Kā man jādara? Vai jāpārvērš summa latos un jāreizina ar LB noteikto kursu tajā dienā zlotos???:-O
Ответы (10)
Nu visdrīzāk jau tā , jo savādāk nez vai kādi iznāks.
ищите сайт национального банка Польши, там будет курс перевода евро в злотые.
PVN pielikumā uzrādīto summu latos pārvēršiet PLN pēc tās dienas kursa, kad ir izrakstīts viņu rēķins (lai pretpārbaudē sakristu jūsu summa ar viņējo). Visus bankas kursus var atrast Latvijas bankas mājas lapā, arī uzreiz pārvērst no EUR uz PLN.
Man kad jautāju VID atbildēja tieši pēc varianta euro uz LVL un tad uz zlotiem.Teicatā lieta nav tik smalka lai meklētos kaut kādas ārzemju valstu bankas.
Мне в свое время тоже так в ВИДе ответили. Переводила по курсу нашего банка.
Код валюты Польши PLN, попросите что бы в инвойсе указывали кроме EUR и валюту страны .Но я если нет в счёте валюты страны ставлю в отчёте по курсу банка Латвии ,возможно меня и накажут,пока обошлось.
Jā Polijas labi , bet ja man Spānijas un Ēģiptes , kur tad tās bankas meklēt?
Es tikai un vienīgi pēc LB kursa rēķinu un pagaidām iztieku.
Закрыть
Краткое описание нарушения