Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Kura programma īstā? К списку тем
Mileeniite 12.12.2006 15:43
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ответы (92)
бонукс.+)
хорошая программа, как и все хорошее, стоит дорого.
А о программах читайте в этом же разделе.
хорошая программа, как и все хорошее, стоит дорого.
А о программах читайте в этом же разделе.
Uzzi 12.12.2006 15:48
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Es lasīju, bet nevarēju saprast.
Mileeniite 12.12.2006 15:52
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
а до того вы на какой работали?
Uzzi 12.12.2006 15:53
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
06.12.2006 15:47
=> Irina_8ko = Pamēģiniet atrast, jo Tildes Jumis abonēšanā ir iekļauts konsultācijas pa telefonu, gada laikā 4 grāmatvežu pēcpusdienas ar aktuālākiem jaunumiem likumdošanā, ar ļoti pazīstamiem lektoriem, regulāras izmaiņas saskaņā ar jaunāko likumdošanu! Es uzskatu, ka tie 96 Ls (ja ir pazīšanās datorsalonā tad lētāk) ir kapeikas salīdzinot ar citāiem uzņēmumiem, kuriem par katru komsultāciju ir aptuveni 20 Ls
=> Irina_8ko = Pamēģiniet atrast, jo Tildes Jumis abonēšanā ir iekļauts konsultācijas pa telefonu, gada laikā 4 grāmatvežu pēcpusdienas ar aktuālākiem jaunumiem likumdošanā, ar ļoti pazīstamiem lektoriem, regulāras izmaiņas saskaņā ar jaunāko likumdošanu! Es uzskatu, ka tie 96 Ls (ja ir pazīšanās datorsalonā tad lētāk) ir kapeikas salīdzinot ar citāiem uzņēmumiem, kuriem par katru komsultāciju ir aptuveni 20 Ls
Larao 12.12.2006 16:18
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Andaz
ziņojumu: 564 06.12.2006 17:40
Es nezinu nevienu programmu, kurai būtu lētāka apkalpošana kā JUMIM!
Man programmā ir svarīgi:
- kas ir cenas kopmlektā;
- par ko būs papildus jāmaksā;
- cik firmām var taisīt grāmatvedību ar vienu licenci;
- vai es varu pati veidot datus kopijas un cik lielas pūles man pie tā visa jāpieliek.
Komplektācija - vierākums programmu piedāva pirkt sevi pa moduļiem. Sakumā škiet, ka tas ir izdevīgāk, jo var iztikt bez noliktavas, PL, algām... Bet ar laiku viss mainās, un vajadzēs gan vienu, gan otru. Tāpēc svarīgi zināt, cik tas viss PAPILDUS izmaksās un kā to pēc tam savietot, lai normāli turpinātu darbu.
Datu kopijas - JUMIS katru dienu pirmo reizi atverot programmu uztaisa automātiski datu kopiju. Un, ja man gadās pa dienu kaut ko datos saķēzīt vai piem, dators "nosbeidzas", tad mans zudums ir tikai vienas dienas dati! Es pati varu atjaunot datus ar iepriekšējās dienas datiem. Vai citas programmas to dara???
Licences - es kārtoju grāmatvedību vairākām firmām ar VIENUa licenci! TILDE to pieļauj. Bet vai citas firmas atļauj ar vienu licenci vairākas firmas apkalpot?
Man patīk grāmatvežu pēcpusdienas (apm.175 latus gadā ieekonomēju uz semiāriem, jo varu JUMJA semināru apmeklējumus ieplānot jau laikus, jo zināms, par visu gadu kad tie notiks).
Tā kā jau gandrīz 10 gadus ar JUMI strādāju man ir jaukas dāvaniņas - pulkstenis un lietussargs. Un katru gadu visiem kalendārs ar grāmatvedim vajadzīgu informāciju!
ziņojumu: 564 06.12.2006 17:40
Es nezinu nevienu programmu, kurai būtu lētāka apkalpošana kā JUMIM!
Man programmā ir svarīgi:
- kas ir cenas kopmlektā;
- par ko būs papildus jāmaksā;
- cik firmām var taisīt grāmatvedību ar vienu licenci;
- vai es varu pati veidot datus kopijas un cik lielas pūles man pie tā visa jāpieliek.
Komplektācija - vierākums programmu piedāva pirkt sevi pa moduļiem. Sakumā škiet, ka tas ir izdevīgāk, jo var iztikt bez noliktavas, PL, algām... Bet ar laiku viss mainās, un vajadzēs gan vienu, gan otru. Tāpēc svarīgi zināt, cik tas viss PAPILDUS izmaksās un kā to pēc tam savietot, lai normāli turpinātu darbu.
Datu kopijas - JUMIS katru dienu pirmo reizi atverot programmu uztaisa automātiski datu kopiju. Un, ja man gadās pa dienu kaut ko datos saķēzīt vai piem, dators "nosbeidzas", tad mans zudums ir tikai vienas dienas dati! Es pati varu atjaunot datus ar iepriekšējās dienas datiem. Vai citas programmas to dara???
Licences - es kārtoju grāmatvedību vairākām firmām ar VIENUa licenci! TILDE to pieļauj. Bet vai citas firmas atļauj ar vienu licenci vairākas firmas apkalpot?
Man patīk grāmatvežu pēcpusdienas (apm.175 latus gadā ieekonomēju uz semiāriem, jo varu JUMJA semināru apmeklējumus ieplānot jau laikus, jo zināms, par visu gadu kad tie notiks).
Tā kā jau gandrīz 10 gadus ar JUMI strādāju man ir jaukas dāvaniņas - pulkstenis un lietussargs. Un katru gadu visiem kalendārs ar grāmatvedim vajadzīgu informāciju!
Larao 12.12.2006 16:19
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Citām firmām ar ir iespējams ar vienu licenci apkalpot vairākas firmas.Licenču skaits parasti ir atkarīgs no lietotāju skaita.
Laba ir arī programma UVIS
Laba ir arī programma UVIS
Ļoti patīk Tides Jumis gan programma, gan serviss.Manir tāds pats uzņēmums kā Jums, izvēlējos Tildi, jo maksa nav atkarīga no tā cik firmas apkalpo, bet uz cik datoriem ir programma.
Katte 12.12.2006 16:59
195 сообщений на сайте
195 сообщений на сайте
Tildes Jumis Demo versija http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3389/en-US/DesktopDefault.aspx
Bez maksas bez saistībām, vienam mēnesim, ja tiek ievadīti reāli dati, tad nopērkot programmu, dati tiek saglabāti uz var turpināt darbu!
Bez maksas bez saistībām, vienam mēnesim, ja tiek ievadīti reāli dati, tad nopērkot programmu, dati tiek saglabāti uz var turpināt darbu!
Larao 12.12.2006 17:25
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
день сегодня для таких вопросов, чтоль?+)
Uzzi 12.12.2006 17:45
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Laikam gada beigas "Grāmatvežiem Jurģi"LOL
Larao 12.12.2006 17:46
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Tilde Jumis не делает многое из того, что возможно в 1С
Axioma 12.12.2006 17:58
45 сообщений на сайте
45 сообщений на сайте
1С. И обслуживание дешевле ,чем в Тилдес юмис. И купить, мне кажется, можно без денег даже, в кредит. Но, может, насчет кредита и ошибаюсь, где-то слышала. А Вы позвоните и все узнаете. вон внизу значок есть слева
Надо поддерживать местных производителей, а 1С- российская.
080808 12.12.2006 18:23
1582 сообщения на сайте
1582 сообщения на сайте
Mileeniite, а не Lanuska
080808 12.12.2006 18:25
1582 сообщения на сайте
1582 сообщения на сайте
Priekš grāmatvedības firmas tāds nenopietns jautājums.Ar kādu progu strādās parasti jau zin pirms dibināšanas(no pieredzes), bet ...LOL
Japaina 12.12.2006 21:33
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть