Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Nekustama Īpašuma nodoklis К списку тем
Nekustama Īpašuma nodoklis
Labdien!
Kur var uzzināt, kurā kontā jāmaksā NĪN?
Iepriekšs paldies!
Ответы (11)
Savā pašvaldībā man jāiesniedz pārskats par 2006.gaduuz 01.02.07.
VID jāiesniedz kopsavilkuma deklarācija par 2006.gadu
Vai es domāju pareizi????
Šī lieta manā praksē pirmo reizi esmu galīgi apmulsusi.:-(
VID jāiesniedz kopsavilkuma deklarācija par 2006.gadu
Копсавилкума декларацию ВИДу нужно было сдать до 01.02.2006, а сейчас ВИДу сдаётся копсавилкума парскатс.
Pārskati-par 2006, deklarācijas par 2007
Kopsavilkumi-VIDam, pašvaldībām-katrai sava(ja nu jums ir vairākās īpašumi)
Какие это декларации на 2007 год Вы собрались сдавать?
Par 2007.gadunekas vairs nav jāiesniedz
1.1. ēku un būvju nekustamā īpašuma nodokļa deklarācija (1.pielikums), kas iesniedzama pašvaldībā pēc ēku un būvju atrašanās vietas;
1.2. ēku un būvju nekustamā īpašuma nodokļa kopsavilkuma deklarācija (2.pielikums), kas iesniedzama Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē;
1.3. ēku un būvju nekustamā īpašuma nodokļa pārskats (3.pielikums), kas iesniedzams pašvaldībā pēc ēku un būvju atrašanās vietas;
1.4. ēku un būvju nekustamā īpašuma nodokļa kopsavilkuma pārskats (4.pielikums), kas iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē.
ups jau nokaunējos
Kā tad īsti ir es vairs neko nesaprotu, kas un kur man jānes??????????
1.3. ēku un būvju nekustamā īpašuma nodokļa pārskats 2006(3.pielikums), kas iesniedzams pašvaldībā pēc ēku un būvju atrašanās vietas;- пашвалдибай
1.4. ēku un būvju nekustamā īpašuma nodokļa kopsavilkuma pārskats (4.pielikums), kas iesniedzams Valsts ieņēmumu dienesta teritoriālajā iestādē.
- ВИДу, где вы зарегистрированы плательщиком.
На 2007 год никаких деклараций никому сдавать не нужно.
Закрыть
Краткое описание нарушения