Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
LGS Nr 5 К списку тем

Sheridan 27.02.2007 09:24
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Ответы (19)
Ilma,paldies ka atsaucāties. Varbūt tas ir smieklīgs jautājums,bet es esmu apjukusi. Uzņēmums izgatavo dažādas metāla konstrukcijas,piem. nožogojumus, margas u. c.,līgumu darbības laiks ir apm.3-4 mēneši. Piem. darbi uzsākti novembrī, bet nobeigti tiks februārī. Vai šāds līg. ir uzskatāms par ilgterm.līg. LGS Nr 5 izpratnē?

Sheridan 27.02.2007 09:42
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Uzņēmums izgatavo dažādas metāla konstrukcijas-margas,nožogojumus u.c.Līgumu termiņi ir no 1 līdz 5 mēnešiem.
Vairāki līg.palika nepab.ražošanā uz gada beigām. Jautājums: vai šie līg.ir "ILGTERMIŅA" LGS Nr.5 izpratnē?
Pēc manas saprašanas tie nav nekādi ilgtermiņa , jo cerams taču Jūs tos noslēgtos līgumus izpildīsiet 12 mēnešu laikā pēc bilances datuma ja jau rakstiet ka 1-5 mēnesu termiņi.
Bet otrs - kā tad Jūs vispār bilancē atspoguļojiet šos līgumus? Vai tad kā līgumus? Šaubos vai.Tā taču ir tikai Jūsu ražotā produkcija krājumos. Vai ne tā?
Vairāki līg.palika nepab.ražošanā uz gada beigām. Jautājums: vai šie līg.ir "ILGTERMIŅA" LGS Nr.5 izpratnē?
Pēc manas saprašanas tie nav nekādi ilgtermiņa , jo cerams taču Jūs tos noslēgtos līgumus izpildīsiet 12 mēnešu laikā pēc bilances datuma ja jau rakstiet ka 1-5 mēnesu termiņi.
Bet otrs - kā tad Jūs vispār bilancē atspoguļojiet šos līgumus? Vai tad kā līgumus? Šaubos vai.Tā taču ir tikai Jūsu ražotā produkcija krājumos. Vai ne tā?
Не согласна с Илмой, я была на консультации у Майи Куд, она поясняла, что все договора переходящие из одного года в другой относятся к 5 стандарту b cxbnf.nczljkujchjxysvb. Sheridan, если интересно могу выслать на факс ее статью из Bilance.
Paldies AMBERA,SELENA,es jau pieteicos.Bezsemināra man vāks.

Sheridan 27.02.2007 09:53
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
ILMA,bilancē izdevumi būs nepab.ražošanā - kā Jūs teicāt.Manas šubas ir sistītas tieši ar šo termiņu.Jo attiec.uzkredītiem tā klasifikācijs sķirtne ir viens gads.

Sheridan 27.02.2007 09:59
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Sheridan, var būt Jums būz labāk pierakstities pie Maijas Ķūdas uz konsultāciju. Man viņa viss briņīšķigi izskaijdroja visus jautājumus, kuri traucēja tieši mani.
Selena,ja jūs bijāt domājusi BILANCE Nr 20 2006,tad man tā ir. Es ar to iepazinos.Janav noslēpums,kā var saņemt M.Ķudas kundzes konsult.,kā pieteikties? Es Jums ļoti sirsnīgi pateicos.

Sheridan 27.02.2007 10:09
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
ILMA,ir avansi,ir līgumi kuri ir daļēji izpildīti(akti).Bilancē šo līgumu sakarā ir nepab.ražoš.,saņemto avansu atlikumi un debitoros norēķini ar pasūtītājiem.

Sheridan 27.02.2007 10:24
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Manuprāt Jūs šo lietu sarežģījiet vai tad Jums ir celtniecības darbi? Un kā tad BILANCĒ tur nebija viss skaidri aprakstīts?Bet konsultēties pie vispāratzītiem speciālistiem nekad nav par ļaunu to nenoliedzu.
Ilma,Jums taisnība,man tāda īpašība piemīt.Vienkārši gribas visu izdarīt,cik labi iespējams,lai pēc tam nav jākož pirkstos.Celtniec man tiešām nav.Betuz konsult. gribētos aiziet! Liels Jums paldies!

Sheridan 27.02.2007 10:40
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
SELENA,grace@boldnet.lv

Sheridan 27.02.2007 10:44
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Selena,polučila! Blagodarju!

Sheridan 27.02.2007 11:20
183 сообщения на сайте
183 сообщения на сайте
Закрыть