Labdien!
Jau iepriekš atvainojos, ka liku tik ilgi gaidīt uz atbildi, bet lūdzu saprast - man patiešām nav tik daudz laika, lai visu dienu no rīta līdz vakaram šeit atrastos - ir arī jāstrādā tas darbiņš, par kuru man maksā naudiņu...
Tagad atbilde - pie vainas tomēr biju es pats (kaut arī datoru pārzinu pietiekami labi). Fabula vienkārša - man šīs VID paraksta atslēgas ir vairākas. Un es, kas pieradis pie sistēmas un pie kārtības, vienā jaukā dienā nolēmu šo lietu "sakārtot" - samainīju failiem nosaukumus pēc savas sistēmas, lai orientētos, kurai firmai kurš paraksts pieder.
Taču izrādās, ka šiem failiem nosaukumu mainīt laikam nedrīkst, jo ar nosaukuma maiņu fails automātiksi kļūst nederīgs. Iespējams, ja es mainot nosaukumu, būtu galā uzreiz pierakstījis arī faila paplašinājumu *.sig - varbūt tad tas darbotos. Citiem failiem, uz Desktop-a mainot nosaukumu, faila nosaukumam paplašinājumu aiz faila nosaukuma nevajag rakstīt. Un to arī nemaz nevar redzēt. Pēc analoģijas arī šiem failiem nepierakstīju paplašinājumu.
To visu ievārīto putru pētīju tik ilgi, kamēr sapratu, kur tā vaina.
Savukārt pārējos gadījumos, par kuriem raksta kolēģi un par kuriem rakstīju arī es (kādam no maniem priekšniekiem nesanāca), vaina ir interneta pieejas bloķēšanā. Bet to jau Jūs te esat aprakstījuši pietiekami smalki un skaidri.
Lai Jums jauka diena!
Morāle - Dari ko darīdams, apdomā galu...!!!