Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN palīdziet, lūdzu! К списку тем

PVN palīdziet, lūdzu!
Labdien, cien., Kolleģi!

12.pants Nodokļa iemaksāšanas kārtība

(16) Nodokli par piegādātajām precēm vai sniegtajiem pakalpojumiem maksā valsts budžetā par to taksācijas periodu, kad nosūtītas preces vai sniegts pakalpojums un izrakstīts nodokļa rēķins vai saņemts avanss saskaņā ar rēķinu.

Ka pareizi grāmatot realizāciju, ja rēķins izrakstīts martā, bet pakalpojumi sniegti februārī?

Pēc likuma martā PVN, a realizācija?

Ja sanāk, ka pakalpojums decembrī, bet rēķins izrakstīts janvārī līdz 15datumam?Ka grāmatot?
Trifa
Trifa 27.03.2007 13:53
38 сообщений на сайте

Ответы (25)

Ja firma sniedza celtniecības pakalpojumus un pieņemšanas nodošanas akts tika parastīts martā, tad arī pakalpojuma sniegšanas datums ir martā. Jo februāra menesī vēl visi darbi nebija pabeigti un pasūtītājs nebija tos pieņēmis.
Dimma
Dimma 27.03.2007 14:47
1727 сообщений на сайте
es nestridos, a prasu Jusu padomu
Trifa
Trifa 27.03.2007 14:47
38 сообщений на сайте
man katru mēnesi paraksta aktu un F2 un noslēdz mēnesi.
Trifa
Trifa 27.03.2007 14:50
38 сообщений на сайте
man ir tā, ka vairākus mēnešus veic celtniecības darbus un pēc tam tik paraksta F2
Dimma
Dimma 27.03.2007 14:52
1727 сообщений на сайте
a man viņi sastada katru mēnesi un noslēdz at to mēnesi. viņi ir apakš...
Trifa
Trifa 27.03.2007 15:02
38 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.