Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
gada parskata sastadisana К списку тем
gada parskata sastadisana
ludzu palidziet.
man jataisa gada parskats, pirmais mana muza, uznemumam kurs nav PVN maksatajs un ari reali nekada saimnieciska darbiba nav notikusi vienigi vienu menesi ir samaksata nauda kautkadam virietim (ka lai gramatvediba vislabak to attelo?) un vairakas reizes ests restorana un dzerts bara. ludzu palidziet ar padomu ka lai so visu sakonte.
Vai gada parskata jaiesniedz visi, vai tomer var kaut ko ari neiesniegt???
nesakarigi skiet sanaca, bet ludzu dodiet kadu padomu!!!!
Ответы (13)
Kad uzņēmums ir dibināts? Ja 2006.g. jūlijā, tad var ne taisit gada pārskatu par 2006.g.
"ir samaksata nauda kautkadam virietim " - надо смотреть, за что заплачено. Не исключено, что должна быть начислена зарплата, сдан отчет и заплачены налоги.
"vairakas reizes ests restorana un dzerts bara" - я бы эти расходы вообще не проводила. Пить и есть нужно за счет своего кошелька, а не кошелька фирмы.
uznemums dibinats 2006 gada sakuma.
virietim ir samaksata nauda par privatam lietam, tadel nezinu ka lai to iegramato, nekadi nodokli nav maksati.
es jau pateicu lai vairs par uznemuma naudu need, bet kas ir bijis to izlabot nevar.
Tad uzdevumi kuri nav saistīti ar saimniecisko darbību
А что, вообще никаких зарплат не начислялось? И отчетов никкаких? Даже кустиба не сдавалась? А какие документы на выпивку-закуску? Они через банковский счет прошли?
nav saistīti ar saimniecisko darbību может не пройти - деньги выплачены физ.лицу без всяких удержаний, никаких отчетов по этому поводу не подавалось. Единственное, что можно сделать - оформить с ним договор займа.
jaa, ta nauda ir noskaitita no bankas konta.
taja uznemuma nekas nebija darits, pat socialas atskaites iesniegtas un algas maksatas, biju vida un tur noformuleja direktoru ka valdes locekli beZ atlidzibas.
ja ir договор займа, tad tacu jamaksa kaut kadi nodokli bus, ne ta???
varbut var noformet ka aizdevumu direktoram, neskatoties uz to ka nauda maksata kadam citam??? arprats, nu ko lai es daru???
ai ka sanaca- rakstu gan no sava gan masas lietotaja!!!
да уж.;-) Рановато , правда. Еще только 13 апреля:-D
Пора-пора, а то вон какое затишье на форуме
Витамин, зачем народ разводите?
Закрыть
Краткое описание нарушения