Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Neizmantoto atvaļinājumu summas - uzkrātās saistības? UIN deklarācija? К списку тем
Neizmantoto atvaļinājumu summas - uzkrātās saistības? UIN deklarācija?
Labdien.
Lasu standartus un likumu, un nesaprotu
Vai par aprēķinātajām summas par neizmantotajiem atvaļinājumiem, kas klasificējamas, kā uzkrātas saistības (LGS)
UIN deklarācijā nav jāpalielina apliekamais ienākums?
Ответы (32)
(97,19-62,52=34,67)un
4310/6560-62,52(uz UIN 46.rindu)
7220/4310- 27,91, 7310/4310-6,73(uz 19.rindu)
А зачем проводка 4310/6560-62,52(uz UIN 46.rindu)? Вы эту сумму в прошлом году в 19 графу ставили.
В этом году в расчёт прибыли и убытков, соответственно в 19 графу попадает только разница 34,67.
Или в бывшую UIN 47.rindu(сейчас не знаю какой номер) ставить 62,52, а в 19.rindu97,19.
В любом случае, у вас в UIN декларации должна быть отражена разница между накоплениями 2006 года и 2007 года, т.е. 34,67.
Jā, tā summa-62,52 bija 19. rindā iepriekšējā gadā, tagad liekama šogad 47.rindā.
tad jautājums paliek par 19. rindu šogad-izskatās tiešām visdrīzāk liekam 97,19, lai atspoguļojās starpība-34,67.
Neizmantoto atvaļinājumu summas -uzkrātās saistības.В балансе ставите в краткосрочных кредиторах как uzkrātās saistības.И в декларации по 19.строке показываете разницу,если есть увеличение.
Наши аудиторы тоже сказали ставить в балансе в uzkrātās saistības, но настойчиво посоветовали в декларации восстанавливать в строчке про накопления.
Uzkrājumiem atšķirībā no citām saistībām, piemēram, parādiem piegādātājiem un darbuzņēmējiem, kā arī uzkrātām saistībām, pastāv nenoteiktība par to izpildei nepieciešamo izdevumu summu un izpildes laiku.
Nu nezinu, man neizmantoto atvaļinājumu summām pastāv nenoteiktība to izpildei nepieciešamo izdevumu summā un izpildes laikā un es uzrādu neizmantoto atvaļinājumu aprēķinu summas uzrādu uzkrājumos nevis uzkrātajās saistībās. Ja jau reiz apliekamo ienākumu palielina par uzkrājumu summu, tad neizman.atv.summasir uzkrājumi. Bet mans viedoklis protams var nesakrist ar citu viedokli.
Клео, мое мнение совпадает с твоим.
И у меня.
Закрыть
Краткое описание нарушения