Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Ka labak sutit vai nest personigi? К списку тем
Ответы (10)
šo to var pateikt, labāk nest
Princesite 26.04.2007 13:17
49 сообщений на сайте
49 сообщений на сайте
Es parasti nesu personīgi. VID darbinieks paņem visus eksemplārus, uzliek savus zīmogus un vienu eksemplāru patur. Bet man paliek apzīmogotie iesniegšanai bankā, arhīvā un UR.
Skatoties kur taisāties sūtīt. Uz VID labāk ar zīmogu par saņemšanu, bet UR -var arī pa pastu sūtīt.
Frezy 26.04.2007 13:18
1986 сообщений на сайте
1986 сообщений на сайте
А у Вас есть право подписи или все-таки годовой отчет подписывает руководство фирмы? Тогда как же Вы собираетесь вносить исправления в подписанный документ?
Malvine 26.04.2007 13:25
327 сообщений на сайте
327 сообщений на сайте
VIDā uzreiz neviens Jums neskatīsies un nepārbaudīs pareizību, īpaši ja nodosiet tagad- praktiski pēdējā brīdī. Pārbaudes sāksies vēlāk, un parasti to dara citi VID darbinieki.
tada sutisi, man paraksta tiesibas nav, tik pilnvara ka varu nodot.
cik tad isti eksemplariem jabut??? viens VId, viens Ur, viens mums. un vel kads????
cik tad isti eksemplariem jabut??? viens VId, viens Ur, viens mums. un vel kads????
Viens VID un viens UR. Pašiem protams arī viens.Esnesu un nododu.Betpašu gada pārskatu paraksta tie, kam to pēc likuma vajag darīt.Jums sacīja, ka Jūs neko nedrīkstat labot dokumentā, ko neesat tiesīgi parakstīt. Nodod Jūs viņu varat.:-)
Aivareno 26.04.2007 14:29
6641 сообщение на сайте
6641 сообщение на сайте
Pagajuša gadā man bija problēma tā dēļ, ka Gada parskats bija nosūtīts pa pastu, bet bankai vajadzēja ar VID zīmogu eksemplārs. Līdz ar to bija jaskrien uz VIDu un nēdeļu gaidīt kamēr apzīmogoja Gada pārskatu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть