Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
PVN gada К списку тем
Gu-a 27.04.2007 15:20
299 сообщений на сайте
299 сообщений на сайте
Ответы (10)
Ну так коррекции не через годовую декларацию проводяться, а через месячные, за исключением пропорции.
A kā īsti ir - vai samaksātais (pārmaksātais) PVN skaitās korekcija?
Es saprotu, ka maksājamai vai atmaksājamai summai jasakrīt ar PVN konta atlikumu?
Es saprotu, ka maksājamai vai atmaksājamai summai jasakrīt ar PVN konta atlikumu?
Ince 30.04.2007 02:41
425 сообщений на сайте
425 сообщений на сайте
Korekcijas ir domātas gadījumam, kad bija apliekamie un neaplekamie darījumi. Samaksātais PVN vispār neparādas.
Tad gada deklaracjā parādās vienkārši starpība starp samaksāto un atmaksajamo?
A tam ciparam jāsakrīt ar kādu kontu vai ko citu?
Jautājums radies tāpēc, ka tika labotas PVN deklarācijas un rezultātā pēc vecajām deklarācijam maksājot tagad ir izveidojusies pārmaksa.
Ā, laikam jau sapratu
A tam ciparam jāsakrīt ar kādu kontu vai ko citu?
Jautājums radies tāpēc, ka tika labotas PVN deklarācijas un rezultātā pēc vecajām deklarācijam maksājot tagad ir izveidojusies pārmaksa.
Ā, laikam jau sapratu
Ince 30.04.2007 08:20
425 сообщений на сайте
425 сообщений на сайте
Jāsakrīt ar konta 5721 saldo, neņemot vērā budžetā samaksātas summas, t.i. starpību starp (P) un (S) kopsumma no 12 mēneša deklarācijām.
Nu ja
A man sanāk, ka maksājot pēc kļūdainām deklarācijām 5721 kontā ir pārmaksa, bet savelkot galus pareizajām deklarācijām par gadu ir parāds.
Tāpēc jau pārmaksāto nodokli gribējās ielikt korekcijās, lai gali sakrīt.
A man sanāk, ka maksājot pēc kļūdainām deklarācijām 5721 kontā ir pārmaksa, bet savelkot galus pareizajām deklarācijām par gadu ir parāds.
Tāpēc jau pārmaksāto nodokli gribējās ielikt korekcijās, lai gali sakrīt.
Ince 30.04.2007 08:34
425 сообщений на сайте
425 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть