Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN dekl. 2 pielikums
UIN dekleraacijas 2.pielikums(Dariijumi ar saistitiem uznjemumiem - personam)
Vai shi pielikumam klaat jaaliek informaacija par personaam, kas aizdevushas naudu uznjeemumam? (fiziska persona aizdos SIA naudu BEZ PROCENTIEM)
kaadaa gadiijumaa vispaar ir jaaizpilda 2. pielikums?
Ответы (13)
atvainojos - drukas kjuuda
fiziska persona ir aizdevsi SIA naudu BEZ PROCENTIEM
neviens/a nav saskaaries ar 2. pielikumu?
По-моему, 2 приложение сдается, если была продажа ОС связанному лицу и сделки со связанными зарубежными персонами, мне кажется, что на займ не надо подавать 2 приложение.
Izpētīju 2. pielikumu un likuma pantus, tur it kā sanāk, ka ja ir aizņēmums un Jūs maksajiet % dalībniekiem, tad jāaizpilda 2. pielikums, bet ja % nemaksā, tad nav saprotams kas kurā rindā jāuzrāda..Varbūt es kļūdos, bet man ta pati dilemma.
У меня тоже была такая дилемма. Мне не жалко, я сделала пиеликумс.Лучше пересдать,чем недосдать.:-)
Kur Jūs rakstijāt - šogad atdotās summas un palikušās atsevišku tabulu taisījāt? Es rīt zvanīšu uz VIDu un prasīšu, negribās taisīt
neko nesmu taisiijusi. pirmo reizi ar kaut ko taadu saskaros.
tad au sanaak, ka tas 2. pielikums jaanodod tuksh. Bet vai klaat jaapievieno informaacija par aizdeveeju un aizdoto naudas summu?
Nu ja, bet nav jau noteikts, ka ir jādod šāda informācija. Mans revidents neko neteica, ka vēl vajag to 2.pielikumu
Я пиеликумс не сдавала.А информация о сумме долга у вас в кредиторах и в пояснениях к балансу, что это займ от физического лица, не являющегося учредителем.Личные данные этого займодателя у меня отражены в актах сверки.
Es kaut ko nesaprotu, bet saistītas personas Likuma izpratnē ir dalībnieki (kuriem ir daļas SIA) nevis visas fiziskas personas, kuras ir aizdevušas naudu.
Если от учредителя, то по той же схеме, что описала выше, только в пояснении к балану пишется, что займ от учредителя.
Закрыть
Краткое описание нарушения