Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Grāmatvedības reģistru kārtas numuri К списку тем

Grāmatvedības reģistru kārtas numuri
Vai man, lūdzu, kāds varētu paskaidrot, kas tie par numuriem un kapēc tādi jāraksta uz visiem grāmatvedības attaisnojuma dokumentiem?
Barbux
Barbux 11.05.2007 11:54
99 сообщений на сайте

Ответы (7)

Tāpēc ka VID tā grib8-)
Ilma
Ilma 11.05.2007 11:55
30495 сообщений на сайте
To es sapratu, jo VIDs par to ir piekasījies tematiskajā pārbaudē. Man tik nav skaidrs, KAS tie ir par numuriem.
Barbux
Barbux 11.05.2007 11:59
99 сообщений на сайте
Tāpēc, lai nezustu dokumenti!
Andaz
Andaz 11.05.2007 12:00
27897 сообщений на сайте
Varbūt stūlbs jautājums, bet esmu apmuslusi par tiem numuriem- tie ir tie numuri, kas tiek piešķirti katram dokumentam, kad saņem kādu dokumentu? Kad saņem dokumetu, piereģistrē to ienākošo dokumentu reģistrācijas žurnālā. Es pareizi saprotu?
Barbux
Barbux 11.05.2007 12:06
99 сообщений на сайте
http://www.vgk.lv/lv/forum/7/29711/
Ambera
Ambera 11.05.2007 12:11
21759 сообщений на сайте
MK noteikumi Nr. 585

18. Hronoloģiskajos reģistros visus saimnieciskos darījumus reģistrē hronoloģiskā secībā un par katru saimniecisko darījumu norāda šādu informāciju:

18.1. ieraksta datums;

18.2. ieraksta kārtas numurs;

18.3. atsauce uz attaisnojuma dokumentu: dokumenta autors (juridiskās personas nosaukums vai fiziskās personas vārds, uzvārds), dokumenta nosaukums vai saimnieciskā darījuma apraksts, dokumenta sagatavošanas datums un reģistrācijas numurs. Ja grāmatvedību kārto, izmantojot grāmatvedības datorprogrammas (grāmatvedības informācijas datorsistēmu programmatūru), šajā apakšpunktā minētās informācijas vietā drīkst norādīt unikālu attiecīgā attaisnojuma dokumenta pazīmi (piemēram, numuru, ar kādu attaisnojuma dokuments reģistrēts grāmatvedības datorprogrammā), kas ļauj šo attaisnojuma dokumentu viennozīmīgi identificēt;
Dimma
Dimma 11.05.2007 12:31
1727 сообщений на сайте
Vai, atkal, students.
Dimma
Dimma 11.05.2007 12:33
1727 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.