Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Materiālu norakstīšana
Uzņēmums nodarbojas ar skārda pārstrādi - tas ir izgatavo dažādus izstrādājumus.
Uzņēmumā tiek pielietota izejvielu norakstīšanai FIFO metode.
Es zinu kā ar iekšējo pavadzīmi noraksta izejvielas no noliktavas uz ražotni, bet kādos dokumentos man attēlot izejvielu norakstīšanu.??
Iepriekš paldies
Ответы (52)
Думаю, что калькуляция должна быть на готовые изделия и внутренняя накладная на готовую продукцию из производства на склад готовой продукции.
Потом по калькуляциям в зависимости от объема произведенной продукции и списывается сырье.
Katram izgatavotajam štruntam jābūt kalkulācijai. Un pēc tās arī noraksta.
Ho4u obratitsja k LARAO. V ognoj teme za aprelj, pomoemu 17.04. Vi skazali 4to nado 4itatj "Likums par lietvedību"!! a takoj estj?? Ja ne nashla!!!:'(
Zumka
Tēma bija Rīkojums par pieņemšanu darbā!
Jūs to rakstījat - ziņojumu: 240 16.04.2007 16:08
Mēs NErakstām rīkojumus par pieņemšanu, viss atrunāts darba līgumā. Rīkojums tikai pie atlaišanas.
Tad jāsāk lasīt likums par lietvedību
Man šķiet šī tēma bija ļoti izsmeļoša
Ja ir vajadzība pēc lietvedības, tad jāmeklē sekretāre. Man tāda ir un man galva nesāp, ieraudzīšu viņu apjautāšos
Cik saprotu gribat nerakstīt rīkojumus
Bet loģisks jautājums, kā grāmatvedis zin, kad darbinieku pieņemt darbā?
Atbilde - viena tante(priekšnieks) teica - neder
šetit arī varētu apjautāties
Es neesmu teikusi ka negribu rakstīt, tikai gribu palasīt šo likumu!!
Nu baigās tjotkas! Nevar mincītim uzzīmēt Excel_ī materiālu norakstīšanas aktu:-S
Ambera 4to vam ne nravitsja???
Esli ja vas razdrazhaju-NE OTVE4AITE.
Ja VAM pomoemu ni4ego ne sdelala, 4to vi ko mne vsjo vremja pridiraetesj!!!???
Mjau-22 - manā failu glabātuvē ir gan par lietvedību, gan par arhīviem materiāli ar ko iepazīties.
Mani priecē ka vēl ir atsaicīgi cilvēki.
А не надо лимит превышать! Обещали мяукнуть 22 раза, а уже за 300 зашкаливает:-O
Ne vam mne ukazivatj skoljko mne mjaukatj, hoshu i do 1000 dojdjot.
Etot pomoemu sait i sdelan dlja togo chtobi zdesj mjaukali stoljko skoljko potrebuetsja!!!!!!!:-@
Вы своим мяуканьем уже у половину наших знатоков аскомину набили. И не надейтесь, от Вас не отстану! Не нравится мне огнедышащая безпардонность и нахальство!
Eto v kakom smisle askominu nabila????
Закрыть
Краткое описание нарушения