Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
методика К списку тем

Jarceva 16.05.2007 21:25
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Ответы (21)
Man arī derētu, gbormane@inbox.lv
i mne ,pliiiiiiiz, oven@e-apollo.lv

skoko stroiteljej razvelosj 
Var jau būt, ka es maldos, bet ne ar ko jau īpašu grāmatvedības uzskaite neatšķiras celtniecības uzņēmumā no kāda cita uzņēmuma.

Var jau būt, ka es maldos, bet ne ar ko jau īpašu grāmatvedības uzskaite neatšķiras celtniecības uzņēmumā no kāda cita uzņēmuma.
Pašos pamatos jau neatšķiras, nesen dabūju celtniecības firmu, pati metodiku uzrakstīju, bet gribas paskatīties kāda ir citiem.

Raiska 23.05.2007 16:21
43 сообщения на сайте
43 сообщения на сайте
Zdravstvujte, VSEM !!!
Mozet i mne bi kto prislal metodiku po stroiteljnoj firme ? pozalujsta !
oksanapz.inbox.lv
Mozet i mne bi kto prislal metodiku po stroiteljnoj firme ? pozalujsta !
oksanapz.inbox.lv

Poganka 25.05.2007 09:57
25 сообщений на сайте
25 сообщений на сайте
mēs mīlam, cienam un vēlamies lai šis forums un šis saits dzīvotu vēl ilgi un arvien vairāk attīstītos un pilnveidotos. Nu neesiet tik skopi, ja gribat paslinkot un nerakstīt metodikas saviem spēkiem (vai nemākat vai nevarat), nu vismaz VGK+ abonementu nopērciet un lietojiet visu ko mēs dāsni piedāvājam. Cieniet arī mūsu (forumiešu) darbu un VGK administrācijas pūles.
Poganka, я Вам могу написать.
Коллеги, подскажите расценки на такой вид услуги, если можно. У меня пока что такая услуга шла только в комплексе с бух.обслуживанием.
Коллеги, подскажите расценки на такой вид услуги, если можно. У меня пока что такая услуга шла только в комплексе с бух.обслуживанием.
Piemēram, žurnālā "Uzņēmēja biļetens" tiek piedāvāta grāmatvedības metodika: viena pasūtījuma cena (viens saimnieciskās darbības veids) - 30 Ls (ieskaitot PVN 18%). Par katra atsevišķa darbības veida analīzi - piemaksa 10 Ls.
Понятно. Знаю, что в Бюллентне предпренимателя предлагается "стандартная" методика. Без специфики предприятия.
Nu tad спецификa предприятия laikam paredzēta tajā 'atsevišķā darbības veida analīzē - piemaksa 10 Ls'.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть