Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Uzņēmuma ienākuma nodoklis К списку тем
Uzņēmuma ienākuma nodoklis
Vai Jūs lūdzu nevarētu mazliet padalīties pieredzē saistībā ar UIeN aprēķināšanu un uzrādīšanu grāmatvedībā? Kā jūs kontējat pēc deklarācijas aprēķināto nodokli? Pēc VID metodiskajiem materiāliem sanāk D 8610, K 8810? Kāds tam sakars ar kontu 8610? Kur viņš pēc tam uzrādās? Kā ārkārtas izdevumi?
2) Vai samaksāto UIeN jākontē D 8810, K 2620?
3) Kā ar avansa maksājumiem?
PALDIES!!!
Ответы (7)
Konts 8610 parasti ir peļņas vai zaudējumu konts uz kuru slēdzas visi ieņēmumi un izdevumi un tas tālāk uz nesadalīto peļņu.Un ar ārkārtas izdevumiem šeit nav nekāda sakara.
Un visi kontējumi ļoti labi ir aprakstīti Jūsu minētajos met. norādījumos par UIN uzskaiti. Kāpēc tad tie nepatīk?
Bet ja es aprēķināto UIeN nokontēju uz 8610, kur es viņu lieku gada beigās? Uzrādu p/z aprēķinā 170 rindā "Uzņēmuma ienākuma nodoklis par pārskata gadu"?
Посмотрите поиск, по-моему на прошлой неделе уже обсуждали.
par 2006.g. aprēķināto UIeN nodokli, kontē tajā datumā, kad nodota deklarācija?
par 2006.g. aprēķināto UIeN nodokli, kontē tajā datumā, kad nodota deklarācija?
Нет, 31,12,2006,
2.Для расчёта авансовых платежей заполнить форму
http://vgk.lv/ru/files/207/
"Bet ja es aprēķināto UIeN nokontēju uz 8610"
8610, kā jau Ilma pirmajā atbildē pastāstīja "Konts 8610 parasti ir peļņas vai zaudējumu konts uz kuru slēdzas visi ieņēmumi un izdevumi un tas tālāk uz nesadalīto peļņu."
Закрыть
Краткое описание нарушения