Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
nu paliidziet tak.
beidzot keros klaat paraadniekiem.
atgaadinaajumus par nemaksaataam PPR uzrakstiiju - dazzi samaksaaja.
tagad priekss paareejiem vajadzeetu briidinaajumu uzrakstiit.
nu paliidziet man uzrakstiit taadu briidinaajumu kuru izlasot paraadniekiem nevillssus gribeetos samaksaat paraadu.
nee nu nopietni man nepieciessams uzrakstiit taadu lai neviens neapvainotos.
izruccii.:-S
Ответы (7)
Jūms jauzraksta Pretenzijas vestuli. man ir tikai izdrukata veida. un pie faksa bušu tikai trešdien.
Ak Jūs, tādsunšitāds, ja neatdoesiet naudu ar labu es jūs, tāduunšitādu, ar māzām šķērītēm ļoti sāpīgi čikibriki! Vai arī atnāks puiši melnos svārkos un jūs maigi pa galvu, pa muguru paglaudīs ar beisbola vāli!
Tikai neapvainojieties, jo esmu jūs, tādusunšitādus, jau laicīgi pabrīdinājis!
Parasti, ja pēc atgādinājuma vēstules parādnieki tomēr nemaksā, rakstā otru vēstuli ar to pašu tekstu un piekarstu: "Ja līdz (tādam) datumam mēs nesaņemsim apmaksu, diemžēl būsim spiesti griesties pie Juridiskās firmas... un t.t. Tādu vēstuli jāsūta pa pastu ar paziņojumu par vēstules saņemšanu. Ja pēc uzrādīta datuma Jūs tomēr naudu nesaņēmat, varat droši soļot pie juristiem. Nākošai vēstulei jav jābūt no juridiskās firmas.
paldies par padomiem.
nuu es jau otro reizi uzrakstiiju to atgaadinaajumu.
andaz - briinisskkiigs risinaajums.
to visu noteikti vajadzeetu pateikt lloti smlkaa balstinnaa un aiz katra otraa vaarda veel piebilst - nu nu nu.
es jau cereeju ka kaada/s iesviediis man ar gatavu sspikeri.
bet ja nu kaadai/am ir un vina/ss grib tomeer man iesviest ar to gatavo briidinaajuma vai pretenzijas spikeriiti tad nu luudzu sviediet to ssijaa kastee
maaro@inbox.lv
iepriekss jau pateicos.
Студент. Не шпаргалки ищи, а сам сочини. Найди закон про максатнеспею, там есть пантыня, по которой можно подать на них в суд на неплатежеспособность. Там же и прописано, как эта процедура должна выглядеть. Той пантыней и пугайте. Если на самом деле дойдете до суда, то больней может быть, чем ножничками.
Или берите берите рыбу у Анды.
īstenībā, lai visas šīs vēstules būtu pareizas, tās jāsastāda izstudējot likumus un noteikumus. Jāzin, ķas jāraksta, kā jāraksta, kādois termiņos jāraksta, kā jāsūta, cik bieži jāatgādina utml. ja summas ir nopietnas, tad ieteikums tomēr konsultēties ar juristiem.
Jo ir noteikts, cik ilgā laika posmā viena aiz otras vēstules jāsūta.
Закрыть
Краткое описание нарушения