Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Help!!!!Apvarsnis К списку тем
Yulia 30.05.2007 14:28
100 сообщений на сайте
100 сообщений на сайте
Ответы (106)
Tik lēti?
Es saņemšos, un patiešām uzaicināšu.
Uzrakstīt nevajag - vajag parādīt, kā "iestatīt" prātu tam Apvārsnim.
Tikai laiks jāatrod.
Liels paldies avansā!
Es saņemšos, un patiešām uzaicināšu.
Uzrakstīt nevajag - vajag parādīt, kā "iestatīt" prātu tam Apvārsnim.
Tikai laiks jāatrod.
Liels paldies avansā!
Ludmila- izskatās ka mēs abas uzbāžamies Aivaram ar palīdzību kas nav vajadzīga- ko teikt īpatnējs cilvēks.
Mazi bērni arī kad niķojas brēc "PATS!"PATS!"-
Mazi bērni arī kad niķojas brēc "PATS!"PATS!"-
nu viņš jau varēs pats;) tur jau tik jāparāda mazliet, lai pašam viss izdotos:) man ātri aizgāja. un es pati jau vismaz divām esmu dažādus knifus ierādījusi
Kāpēc gan jūs man neticat?
Man patiešām nav laika pēdējā laikā.
Gunta, es taču Jums zvanīju, manuprāt, ne reizi vien. Bet man ir neērti izmantot cilvēku labvēlību tikai tāpēc, ka viņš ļauj.
Ludmila ir rīdziniece, un gan jau aes atradīšu kādu novakari vai sestdienu, lai uzaicinātu viņu ciemos.
Daudz ko jau pats esmu izbūries, bet šo to vēl vajag man ierādīt. Un tam ir vajadzīgs laiks.
Man patiešām nav laika pēdējā laikā.
Gunta, es taču Jums zvanīju, manuprāt, ne reizi vien. Bet man ir neērti izmantot cilvēku labvēlību tikai tāpēc, ka viņš ļauj.
Ludmila ir rīdziniece, un gan jau aes atradīšu kādu novakari vai sestdienu, lai uzaicinātu viņu ciemos.
Daudz ko jau pats esmu izbūries, bet šo to vēl vajag man ierādīt. Un tam ir vajadzīgs laiks.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть