Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Help!!!!Apvarsnis К списку тем
Yulia 30.05.2007 14:28
100 сообщений на сайте
100 сообщений на сайте
Ответы (106)
Kudmila_st-22.02.2008 13:32
cik sapratu no konsultantiem- laikam īsti nevar.
tā kā nododu EDS- ar eksportu- vnk tur summu izdzēšu
runa par ārvalstnieku soc un IIN- kuru summu Jūs dzēšat sociālajam taču ir jāpaliek un no IIN var tikt vaļā civilizēti.
cik sapratu no konsultantiem- laikam īsti nevar.
tā kā nododu EDS- ar eksportu- vnk tur summu izdzēšu
runa par ārvalstnieku soc un IIN- kuru summu Jūs dzēšat sociālajam taču ir jāpaliek un no IIN var tikt vaļā civilizēti.
Aprakstot papildus ienākumu un ieturējumu veidus nekas nav jādzeš. Viss notiek korekti (programmā) - to es gribēju teikt.
Пожалуйста! если можно IZMAKSU SARAKSTS v UVISe
Сделала расчет зарплааааты а список и копсавилкумс не могу сформировать Помогите пожл
Сделала расчет зарплааааты а список и копсавилкумс не могу сформировать Помогите пожл
Док-алга-изм. сар.-новый-справа кнопка(листочки) -добавить, жмите, выбираете, формируете.
Konkurencija 02.03.2008 11:27
599 сообщений на сайте
599 сообщений на сайте
Palasīju par Apvārsni. Arī man ir ko teikt. Kopumā par programmu nevaru teikt neko sliktu, bet pārdod to par ļoti dārgu cenu, kur nav ietverta apmācība un vienkārši sakot tā ir plika. kamēr dīleris neieliek šabloniņus, vispār nekas nenotiek. Un algas- tas ir murgs totāls. Pus gadu strādāju un vēl tagad tā ir mocība. No Ilzes Rubīnas izskanēja viedoklis, ka neviena apmācība nav par velti. Bet šo programmu pārdod tukšu un, ja nav zināšanu, vispār nevari pastrādāt. Mašīnas taču mums nepārdod bez stūres un tad par papildus samaksu nepievieno? šobrīd mūsu uzņēmums samaksājis 3009latus par tukšu apvārsni un drīz būs 1000Ls par apmācību un ieviešanu, jo konsultants maksā 20Ls stundā plus ceļa izdevumi. Un vēl atskaites par maksu Jums izveidos...
Ringa7 01.07.2008 21:52
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Jā, jā, man arī būtu ko teikt par Apvārsni, bet es labāk paklusēšu.
Tas vārds, ko gribētu teikt, nebūtu pārāk plāns.
Tas vārds, ko gribētu teikt, nebūtu pārāk plāns.
Atliek teikt "nezaimojiet dievu debesīs" Apmācību apvārsnī nav korekti salīdzināt ar mašīnas stūri- šai gadījumā manuprāt stūre ir pielīdināma klaviatūrai "Apvāršņa" lietotājam bet apmācība- šofera kursi par kuriem ziniet arī nemaz tik lēti nav jāmaksā - sevišķi ja nav iemaņas braukšanā un tā vēl nevedas- cinus cilvēkus kas maigi sakot "baigo" naudu aizgrūž instruktoriem un tik un tā eksāmenu braukšanā nevar nolikt.
Aivar bet vai tad vārds jau nepaliek plānāks??? Tā kā pirmajai krīzei vajadzētu būt garām.
PZ- atrakstiet kurā vietā īsti ieprūdiet PVN deklarācijā .Tā taču maigi sakot ir pašnāvība- strādāt ar Apvārsni un paralēli taisīt PVN pielikumu ekselā- ceru ka vismaz nerakstiet dokumentu sarakstu pa jaunu ar roku jo to var automātiski pārnest uz ekselu- atliek iekopēt veidlapā datus ( ja jau galīgi nevar izmocīt to atskaiti no apvāršņa.)
Bez tam APVĀRSNIS vairs nav- ir HORIZONTS:
-D
Aivar bet vai tad vārds jau nepaliek plānāks??? Tā kā pirmajai krīzei vajadzētu būt garām.
PZ- atrakstiet kurā vietā īsti ieprūdiet PVN deklarācijā .Tā taču maigi sakot ir pašnāvība- strādāt ar Apvārsni un paralēli taisīt PVN pielikumu ekselā- ceru ka vismaz nerakstiet dokumentu sarakstu pa jaunu ar roku jo to var automātiski pārnest uz ekselu- atliek iekopēt veidlapā datus ( ja jau galīgi nevar izmocīt to atskaiti no apvāršņa.)
Bez tam APVĀRSNIS vairs nav- ir HORIZONTS:
-D
"šobrīd mūsu uzņēmums samaksājis 3009latus par tukšu apvārsni un drīz būs 1000Ls par apmācību un ieviešanu" - кто ж заставлял Ваше предприятие это делать? Можно купить программу в 8 раз дешевле, получить обучение, входящее в стоимость и не мучиться. Но каждый сам себе выбирает путь в этой жизни.
Маргарита, порой руководство наслушается кого-то и покупает программу, а потом оказывается, что это не совсем то, что они представляли (или им рассказали) и начинаются новые поиски.
Ну если за 4000 или 30000 можно купить "не совсем то, что они представляли", значит для фирмы это несущественные суммы и можно продолжать поиск.
Бухгалтеру в такой фирме нечего возмущаться, что это дорого, может бухгалтеру и дорого, а фирме значит нет. Как будто покупая программу фирма не знала сколько чего стоит (обучение, вызов и т.д.)
Бухгалтеру в такой фирме нечего возмущаться, что это дорого, может бухгалтеру и дорого, а фирме значит нет. Как будто покупая программу фирма не знала сколько чего стоит (обучение, вызов и т.д.)
iedodiet šefam izlasīt to Saldo numuru, kurā rakstīts, kas jāņem vērā iegādājoties grāmatvedības programmu.
Иногда руководство сознательно приобретает очень дорогостоящую программу западного образца, которая не отвечает потребностям фирмы. В итоге работают на двух с увеличением штата работников (имеет место даже дублирование работы). Ну что сказать по этому поводу? Ну нужно им так, захотелось, на здоровье. Как бы работники не возмущались по этому поводу, результат один. Зато можно декларировать работу на очень престижном западном ПО, хотя по факту большая часть бухгалтерского труда осуществляется на местной разработке.
Gunta
Nav laika, nav laika.
Kad būs vairāk laika, aizrakstīšu.
Vārds paliek plānāks, bet neko sevišķi plāns tas nav gan pagaidām...
Lielu darījumu man maz - patiešām rakstu ar roku. Summu "citi" izrēķinu. Arī ES rakstu ar roku. A kam tagad viegli...
Nav laika, nav laika.
Kad būs vairāk laika, aizrakstīšu.
Vārds paliek plānāks, bet neko sevišķi plāns tas nav gan pagaidām...
Lielu darījumu man maz - patiešām rakstu ar roku. Summu "citi" izrēķinu. Arī ES rakstu ar roku. A kam tagad viegli...
Aivars007, nu nelauzies, es varu kādu vakaru aiziet un uzrakstīt tev to deklarāciju:) par šokolādi...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть