Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Сделка в наличных между юрид.лицами К списку тем

Сделка в наличных между юрид.лицами
Директор оплатил наличными покупку а/м у юридического лица 7000.00 лат. Есть накладная строгой отчетности. Но платежный документ - только кассовый приходный ордер. Достаточно ли его, как Вы считаете?
Vl-elen
Vl-elen 07.06.2007 10:17
336 сообщений на сайте

Ответы (63)

bet viņi jau arī ir ieinteresēti iemaksāt naudu bankā. mēs arī šitā paši maksājām pārdodot auto.

drošāk jau protams jums bija iemaksāt, tad ar garantiju, ka nepaliks daļa PPR neapmaksāta.
Sibylla
Sibylla 11.06.2007 15:50
1499 сообщений на сайте
Solik? a ja to tut pri4om?
Cleo
Cleo 11.06.2007 20:08
19235 сообщений на сайте
Cleo

ne jau visi direktori ir tik bezatbildīgi, atrodas arī tādi, kas pirms darījuma slēgšanas konsultējas ar grāmatvedi un noprasa kā darījums pareizi jānoformē dokumentāri, kādiem jābūt apmaksu attaisnojošiem dokumentiem konkrētajā darījumā. Pat ja grāmatvedim atnesa un nometa tādus dokumentus, tomēr grāmatvedim ir jāzina, ka šāds dokuments apmaksai (kā šai konkrētajā situācijā) neder un tas jādara zināms direktoram, nevis vienaldzīgi jāuzskata, ka ar kases ieņēmumu ordera kvīti pilnīgi pietiek. Tāpēc jau lielai daļai direktoru rodas priekšstats, ka grāmatvedis neko nedara, ja grāmatvedis pieņem pilnīgi visu ko direktors iedod un tādu arī iegrāmato neko nesakot. Pēc tam jau to sajūt ar soda naudām, par kurām direktors īstenībā nemaz netika brīdināts.

Nezinu kā citus, bet mani tāda situācija satrauc gan.

А это не вы писали?
Solik
Solik 11.06.2007 23:47
4622 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.