Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dodiet padomu
Divas situācijas:
1) Saņemts rēķins par telefona sarunām!Vadība ir pārmaksājusi, jo atmaksā nepareizās ailītes!Kā man tad grāmatot, pareizo summu uz 5310, bet atlikušo uz 2190? Un kā es dzēsīšu 2190?
2)Firma ir samaksājusi divas reizes par rēķinu, kas mums ir anulēts, uz kura konta man būtu jāliek?
Paldies
Ответы (13)
1. Если переплатила, то в следующий раз будете платить меньше.Можете оставить переплату на Д 5310.
2. можно Поставить на отдельную аналитику.Всегда можно видеть, в чём была проблема.Если будет письмо то можно денег вернуть.
Lieta ir tāda, ka tā ir Igauņu firma, kas pati atmaksā visus rēķinus, kad līdz manīm nonāk informācija, jau ir parvēlu:-<
Un es vairākkārt esu teikusi, ka nepareizās summas maksā, bet bez izmaiņām, viņi maksā tāpat nepareizi!
Bet tagad prasa uztaisīt Bilanci! Bet kā lai es uztaisu, ka 5310 kredītā man stāv summa, un 2310 debetā! man vajadzētu tās summas pārnest!
Ja es 5310 pārmaksu pārnesu uz 2190( avansa maksājumi par precēm), bet 2310 pārmaksu uz 5211(no pircējiem saņemtie avansi)???
Kā ar pie 5310 es esu atprasījusi PVN, bet 2310 nē????
Ko tagad, kā jūs darītu?
Bet tagad prasa uztaisīt Bilanci! Bet kā lai es uztaisu, ka 5310 kredītā man stāv summa, un 2310 debetā! man vajadzētu tās summas pārnest!
Поставьте эти суммы в нужные строки баланса, а в учёте оставьте как было.
bet 2310 pārmaksu uz 5211(no pircējiem saņemtie avansi)???
почему авансс? По-моему это ошибочно заплаченные деньги.Если это видно по документам, то с ПВН это не связано. Пусть пишут письмо, и Вы им вернёте деньги.
Tad varbūt atstāt, kā ir un gada beigās, ja nav izmaiņas domāt, ko darīt????
vai tad no nākošā rēķina nenoņem pārmaksu nost?
В конце года будете сверять остатки. И в балансе разнесёте по нужным строкам.
vai tad no nākošā rēķina nenoņem pārmaksu nost?
Я так поняла, что они постоянно платят больше.:-)
На то они и эстонцы
На 31.12. укажите или переплату или задолженность. Зачем весь год использовать дополнительные проводки.
Пожалуйста, в следующий раз отражайте в заглавии темы суть вопроса.
Paldies! Tad es Bilancē ailē, pārskata nesadalītā peļņa, šos skaitļus lieku ar "-"! Jo Igauņi prasa ar visiem atšifrējumiem:-/ Tas tak nebūs nekāds grēks????
Vispār ar Igauņiem strādāt ir kautkāds vāks! Gada sākumā viņus brīdināju, ka mainījās neapliekamais minimums! Bet šiem vēl tagad nav dalecis:-D Kā arī pa vairākām reizēm maksā vienus un tospašus rēķinus, neskatoties vai tur uzrāda pārmaksu utt.:-D
Закрыть
Краткое описание нарушения