Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
atsauksmes par ZALKTI
Sveiki!
kādas ir Jūsu atsauksmes par ZALKTI?! vai iesakat?! vai labāk tomēr paskatīties k-ko citu?!
uzņēmums tikko sācis savu dabību būvniecības jomā.
P.S k-kas man nestrādā ar to demo versiju -neko nevaru paskatīties
Ответы (39)
Tikai Jumis maksā 150 Ls( vai varbūt vairāk) , bet Zalktis 50 Ls un arī var it kā to pašu. Un demo versijai arī vajadzētu darboties.
Ā, nu re 150 ls laikam bija kaut kāda atjaunošanas versijas maksa.
var pameklēt tēmas, kurās tika apspriestas abas programmas....
ZALKTIS labs pakalpojumu sniedzējiem,arī nav slikta noliktava. Jāņem vērā,ka šo programmu pastāvīgi uzlabo.
Zalktis ļoti ātri rēaģē un izmaiņām
21.05.2007. izlaistās 2007.2.114.v.jaunumi
# pārstrādāti ziņojumi par VSAOI un IIN ar eksporta iespēju uz VID EDS,
# uzlabots PVN deklarācijas eksports uz VID EDS saskaņā ar VID izdarītām izmaiņām EDS,
Demo versijā veiktie grāmatojumi,iegādājoties licenci,pāriet uz pamatprogrammu!!!
Mazām firmām ir okē, ļoti saprotoša:-)
2007. gada 12. februārī iznāca sistēmas Tildes Jumis Novembra izlaiduma 3. servisa paka. Mainīts PVN deklarācijas kokmateriālu pielikums un reģistri, kā arī eksports uz EDS formātiem PVN deklarācijai un tās kokmateriālu pielikumiem
Secinājums Tildes Jumis lietotāji janvāra atskaites var iesniegt EDS, Zalkša lietotāji tikai maija atskaites
Larao, Вы же не забывайте о стоимости обоих программ
es par lietošanas ērtumu, jo nevienmēr cena izsaka visu
jo, par progarmmas cenu, es dabonu klāt visādus labumus, bezmaksas seminārus par jaunākām izmaiņām likumdošanā, tas ar nav maz! tai pašā laikā 4 X gadā BRZ MAKSAS man pastāsta par jaunumiem likumdošanā, atbalsts, atsūta problēmas risinājumu uz e-pastu, kā mazam bērnam ar bildītēm kā un ko izdarīt
Kam cena neizsaka visu tas protams var ņemt Jumi:-)
Un semināri u.c. notiek Rīgā, bet lietotājs ta varbūt Daugavpilī.
Man Liepāja dzīvo tante, kura arī ir grāmatvede un strādā ar Jumi, tad pie viņiem arī bija no Tildes organizēts pasākums par izmaiņām programmā, tā kā ja jau līdz Liepājai aizbraukuši tad ņoteikti arī uz Daugavpils pusi brauc
Zalktis par šo cenu ir ļoti laba programma. Arī celtniecībai, ja nav lieli apjomi. Pati taisu katram objektam savu noliktavu.
Izstrādātāji uz e-pastā uzdotajiem jautājumiem abild vienmēr, pat vakarā. Var arī zvanīt ir kontakttālrunis. Esmu apmierināta, jo programmā arī EDS tagad ir (neatpalieku no dzīves)
abas programmas ir labas, ko Zalktis, ko Tildes Jumis. Viss ir atkarīgs tikai no tā cik daudz grib iztērēt uzņēmējs programmas iegādei.Iesācējiem lietošanā vieglāk saprotams ir Zalktis, vienkāršāka kontu piesaiste atskaitēm utml. salīdzinājumā ar Tildes Jumi. Tildes Jumim patīkamāka apmaksas dokumenta sasaiste ar nodokļa rēķinu. Katrā programmā ir savi plusi un savi mīnusi, visu var atrast un redzēt, ja tik vien ir vēlēšanās.
Закрыть
Краткое описание нарушения