Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
atsauksmes par ZALKTI
Sveiki!
kādas ir Jūsu atsauksmes par ZALKTI?! vai iesakat?! vai labāk tomēr paskatīties k-ko citu?!
uzņēmums tikko sācis savu dabību būvniecības jomā.
P.S k-kas man nestrādā ar to demo versiju -neko nevaru paskatīties
Ответы (39)
Bimbotaaja "P.S k-kas man nestrādā ar to demo versiju -neko nevaru paskatīties."
-------------------------
viss strādā demo versijā tāpat kā programmā, Jūs droši vien neesat izveidojusi datu bāzi. Vispirms jāizveido datu bāze un tad tikai var sākt vadīt informāciju un visu pētīt. Nospiežot Jauns viss ir aprakstīts kā izveidot datu bāzi, vajag tikai izlasīt nevis steigties.
Paldies par komentāriem!
Cleo es noteikti mēģināšu vēlreizīti!
Man patīk:vajag tikai izlasīt nevis steigties. šitais turpmāk 'būs mana devīze. Es vienmēr steidzos
Aivareno, nu tu tak nestrādā ar Zalkti pirmo dienu
Инарчик, Aivareno, наверно, мыслями уже в Тунисе, потому и такие речи
Ja reiz esam iesākuši runāt par mīļo Zalkti, varbūt kāds zina, kā parasto kontu vēlāk pārtaisīt par bankas kontu vai kases kontu?
Man nezin kāpēc programma to neatļauj. Varbūt ir kāds knifs? Kurš zina?
Nevarēs gan, parasto kontu pārtaisīt par bankas kontu
Manuprāt, vajag veidot jaunu bankas kontu un tad visus grāmatojumus pārgrāmatot un jauno bankas kontu. Piezvaniet vai uzrakstiet izstrādātājiem.
Dimma
Paldies, tā arī darīšu. Tikai cerēju, ka kāds ir gudrāks par mani.
Cleo, es ar vārdu steigties domāju visu savu dzīvi, nevis Zalkti
tikai.ArZalkti es māku strādāt.Ar domām es Tunisijā vēl neesmu.Galvenais lai sieva piekrīt manām trakajām idejām.
Главное найти правильные слова, чтобы согласилась, удачи!
kur tad sieva liksies.
Viņai nepatīk lidot.............ar lidmašīnu:-(
man arī nepatīk
un liftā braukt vēl mazāk
Aivareno, kad tad dosities uz Tunisiju un caur kādu operatoru formējāt?
Vēl neesmu neko formējis.Domāju caur Tez tour vai JL tour.Plānoju doties augustā vai septembrī.
Varbūt būs, fotoaparātu jau iepirku šodien.
ooo,tad jau ar pirkumu. (beer) jāapmazgā, lai labi bildē.
Nopirkt jau nopirku, bet aparātu saņemšu Rīgā pirmdien.Pietiksar Jāņu dzērieniem.Apmazgāšu vēlāk.LOL
В Тунисе и апмазгает, тунисским вином.
Закрыть
Краткое описание нарушения