Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Rīkojums К списку тем

Rīkojums
Kāds varētu būt rīkojums,ja strādniekiem ir gabaldarba samaksa , bet tagad sanitārdienas ietvaros tiks maksāts pēc stundu likmes?

Evitina_z
Evitina_z 02.07.2007 10:52
137 сообщений на сайте

Ответы (5)

Не бывает такого рикоюмса. Если gabaldarbs (сейчас он akorda darbs называется), то и платите как договорились.

Если у него простой пока у вас санитарный день, то платите по среднему.

Если его временно перевели на другую работу во время санитарных дней, то опять заработок сохраняется прежний по среднему.
Maija
Maija 02.07.2007 11:06
28223 сообщения на сайте
Tiem strādniekiem nebūs dīkstāve , jo viņi piedalīsies sanitārajā dienā (divas dienas) ... bet kā to pareizi uzrādīt grāmatvedībā?
Evitina_z
Evitina_z 02.07.2007 16:51
137 сообщений на сайте
74.pants. Atlīdzība gadījumos, kad darbinieks neveic darbu attaisnojošu iemeslu dēļ

(1) Darba devējam ir pienākums izmaksāt šā panta trešajā daļā noteikto atlīdzību, ja darbinieks neveic darbu attaisnojošu iemeslu dēļ

(3) Ja darbiniekam ir noteikta laika alga, šā panta pirmajā un otrajā daļā minētajos gadījumos viņam izmaksā noteikto darba samaksu. Ja darbiniekam ir noteikta akorda alga, šā panta pirmajā un otrajā daļā minētajos gadījumos viņam izmaksā vidējo izpeļņu.
Ambera
Ambera 02.07.2007 17:17
21759 сообщений на сайте
В бухгалтерии будет ст.57 ЗОТ

57.pants Darba līgumā neparedzēta darba veikšana

(1) ...Dīkstāves gadījumā darba devējam ir tiesības norīkot darbinieku darba līgumā neparedzēta darba veikšanai ne ilgāk kā uz diviem mēnešiem viena gada laikā.

(2) Par darba līgumā neparedzētu darbu veikšanu darba devējam ir pienākums izmaksāt atbilstošu darba samaksu, kuras apmērs nedrīkst būt mazāks par darbinieka iepriekšējo vidējo izpeļņu.
Maija
Maija 03.07.2007 06:47
28223 сообщения на сайте
Paldiesiņš ...
Evitina_z
Evitina_z 03.07.2007 09:28
137 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.