Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Auto - patapinājuma / nomas līgums? К списку тем
Auto - patapinājuma / nomas līgums?
Labdien,
Es saprotu tā, ka ja slēdz patap.līgumu ar darbinieku par viņa pers.auto- nekāda atlīdzība PAR TĀ IZMANTOŠANU darba vajadz.netiekmaksāta. Ja slēdz nomas līgumu maksā kaut kādu atlīdzību. Bet kā ir ar degvielu 1 un 2 gadījumā? Piem. mums ir noslēgts patap.līgums ar darbinieku par viņa pers.autoizmantošanu darba vajadz. Nekādu atlīdzību maksāt paredzēts nav, bet mēneša laikā iegādāto un darba vajadz.izlietotodegvielu ( saskaņā ar ceļaz.) viņam tā kā apmaksā. Vai tā var darīt? Un šajā gadījumā šo degvielu var norakstīt izdevumos vai ne?
Paldies.
Ответы (7)
Да.
Подробнее посмотрите по поиску.
Patapinājuma līgumā tā arī atrunājiet,ka izdevumus, kas saistīti ar auto izmantošanu saimnieciskajā darbībā sedz uzņēmums, varat arī lielākos izdevumus uzskaitīt ( rez.daļas, tehniskās apkopes, apdošināš. untml.) Galvenais neuzlabojiet auto, bet saglabājiet to tādā stāvoklī, kādā paņēmāt nomā.Ceļazīmi rakstiet noteikti.
....paņēmāt patapinājumā.
tehniskās apkopes, apdošināš. untml.) ???:-x
Foruma noteikumi
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Bet, ja man slinkums meklēt?
Vai arī, kā raksta citi - es tikmēr citus darbus daru, kamēr jūs man atbildi meklējat???
Закрыть
Краткое описание нарушения