Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
algu aprekins К списку тем
Lapsina 30.07.2007 15:50
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (14)
UVIS ir laba algu programma, / kaut praktiskāk tad jau ir lietot visu grāmatvedības programmu:)
visas nianses par apamksas veidiem arī iespējamas.
apkalpošana- tas ir atkarībā kuru dīleri izvēlaties.
visas nianses par apamksas veidiem arī iespējamas.
apkalpošana- tas ir atkarībā kuru dīleri izvēlaties.
Ta ka esam Rigas rajona (Ulbroka), tad mums vajag apkalpotaju, kas atbrauks ari uz sejieni.
Vai Uvis ir elastiga programma? Vai tur var veikt parrekinus vai kaut kadus kludas labojumus?
Vai Uvis ir elastiga programma? Vai tur var veikt parrekinus vai kaut kadus kludas labojumus?
Lapsina 30.07.2007 15:55
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3382/en-US/DesktopDefault.aspx
http://www.tilde.lv/portal/DesktopModules/tildeArticlesView.aspx?Alias=tilde&TabId=3796&Lang=en-US&ItemID=201&mid=11293
http://www.tilde.lv/portal/DesktopModules/tildeArticlesView.aspx?Alias=tilde&TabId=3796&Lang=en-US&ItemID=201&mid=11293
Larao 30.07.2007 15:57
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Es arī stradājusi uz pr.Grals. un viss bija okej. un jā kas ir ar programmu zvanijam un viņi laboja un apkalpoja. caur datoru.
Februaris 30.07.2007 15:59
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
Paldies Larao par Tildes saitem. Bet vai Jus ieteiktu ka gramatvedis so programmu balstoties uz savu pieredzi?
Lapsina 30.07.2007 16:02
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Man JUMIS patīk. Strādāju jau kopš 1998.gadaar to. Programma nemitīgi uzlabojas, man pat nav jāseko līdzi nodokļu likumdošanai - visas jaunās veidlapas ātri un operatīvi tiek sagatavotas un programmā iekļautas.
Esmu arī ar kentauru un Apvārsni strādājusi, bet man nepatika.
Esmu arī ar kentauru un Apvārsni strādājusi, bet man nepatika.
tagad ar pēdējo jauninājumu algas ir vispār ļoti labas, manā uzņēmumā ir ap 100 darbiniekiem!
Larao 30.07.2007 16:06
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Jus mani ieinteresejat - zvanisu apjautaties par Tildi! Bet labprat uzklausitu vel kadu viedokli.:-)
Lapsina 30.07.2007 16:15
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
DAIS, dārga bet laba programma, arī algās labi rēķināt, ir gan tarifu likmes, gan nakts darbs, maiņu darbs, dazādas piemaksas, var piesaistīt tabeli un rēķina pēc darba laika uzskaites tabeles, rēķina atvaļinājumu kompensācijas, slimības lapas, atvaļinājumus, protams dati jāievada pareizi. Ir labošana, ja esi ko nepareizi izdarījis, vari labot. Ir starpaprēķini, ja kāds atbrīvojas mēneša vidū, vai iet atvaļinājumā, taisu starpaprēķinu.Var datus ar visiem kontējumiem eksportēt uz finansēm, nav slikti.
Mickevin 31.07.2007 13:57
187 сообщений на сайте
187 сообщений на сайте
Labprāt rekomendēju no firmas Solcraft FinaWin algu. Nav nekādu problēmu ne ar apkalpošanu, ne ar aprēķiniem. Strādāju kopš 1998. gada. Nav pati lētakā programma, bet ļoti ērta un kvalitatīva.
Allochka 01.08.2007 14:03
19 сообщений на сайте
19 сообщений на сайте
Mana pieredze darbā ar UVI pierāda ka ši programma ir laba-Arī cena pie pilnas funkcionalitātes pieņemama- 1 darbavieta 500- 1000 Ls- atkarībā no izmantojamās funkcionalitātes Sevišķi pēc nesenajām izmaiņam kad praktiski var izdrukāt arī darba laka uzskaites tabeli (protams attiecīgi konfigurējor programmu- izveidojot dokumentu tipu.
Patīk ka pēc kavējumu dokumentu ievades (ieskaitot neattaisnotie kavējumi) programma automātiski aizpilda šo tabeli. Ir iespēja veikt atskaites failu (gan darba ņēmēju kustību gan ikmēneš soc atskaite) automātisku ielādi EDS.
Vispār kā šis programmas fans varu tekt- neesmu atradusi lietu ko nevarērtu nedaudz palauzot galvu ur viņu izdarīt.
Arī grāmatvedības uzskaitei pilnībā ērti lietojama programma ( iespēja precīci uzskaitīt debitorus, kreditorus un t.t.)
Nav jādomā par algu grāmatošnu- notiek automātiska grāmatojumu reģistrēšana galvenajā grāmatā, ir iespēja veidot automātiski maksājumu uzdevumus no izmaksu saraksta katram darbiniekam vai visiem kopā. Kubkura atskaite eksportējas eksel formā- tā kā ja esat ar to draugos- varat spēlēties ar datiem uz nebēdu.
Par servisu- Jūsu pusē nevaru pateikt bet Kuldīgas zonā- "PC konsultanta" priekšā noliecu galvu.(gan pa telefonu kan klātienē risina problēmas)
Patīk ka pēc kavējumu dokumentu ievades (ieskaitot neattaisnotie kavējumi) programma automātiski aizpilda šo tabeli. Ir iespēja veikt atskaites failu (gan darba ņēmēju kustību gan ikmēneš soc atskaite) automātisku ielādi EDS.
Vispār kā šis programmas fans varu tekt- neesmu atradusi lietu ko nevarērtu nedaudz palauzot galvu ur viņu izdarīt.
Arī grāmatvedības uzskaitei pilnībā ērti lietojama programma ( iespēja precīci uzskaitīt debitorus, kreditorus un t.t.)
Nav jādomā par algu grāmatošnu- notiek automātiska grāmatojumu reģistrēšana galvenajā grāmatā, ir iespēja veidot automātiski maksājumu uzdevumus no izmaksu saraksta katram darbiniekam vai visiem kopā. Kubkura atskaite eksportējas eksel formā- tā kā ja esat ar to draugos- varat spēlēties ar datiem uz nebēdu.
Par servisu- Jūsu pusē nevaru pateikt bet Kuldīgas zonā- "PC konsultanta" priekšā noliecu galvu.(gan pa telefonu kan klātienē risina problēmas)
Maximus ir tāda programma, var dalīt p.l., algu, finanses. Alga, man liekas bija ap 160.00Ls
Sofija76 16.08.2007 21:34
506 сообщений на сайте
506 сообщений на сайте
Tur ir gan tarifu likmes, nakts darbs, virsstundas, dazādas piemaksas, atvaļinājumi, slimības nauda. Ja vajag nedārgu programiņu, tas varētu derēt. Jumis man patīk es strādāju gan ar JUMI, gan ar Maximusu. Ja jums vajag vispārējo uzskaiti JUMIM būtu priekšroka nevisai lielām uzņēmumam, bet, ja J;us vaicajat tikai atsevišķu modeli, tad Maximus arī būtu labs(tas ir no manas prakses). Gribu atzīmēt, ka es neesmu programmu dīlleris.:-)
Sofija76 16.08.2007 21:44
506 сообщений на сайте
506 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть