Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

VGK Aptaujas (priekšlikums) К списку тем

VGK Aptaujas (priekšlikums)
Kolēģi!

Ko Jūs domājat par priekšlikumu VGK veidotājiem - galvenajā lappusē izveidot aptauju par tēmu - ir vai nav nepieciešams turpināt Lietotāju topa uzskaiti un vispār uzrādīt ziņojumu skaitu forumā?
Ambera
Ambera 15.08.2007 15:18
21759 сообщений на сайте

Ответы (50)

Спасибо, Klepa, за понимание, вместо слова "раздражает" мне надо было употребить "кажется нерациональным" - это точнее.
Stepa
Stepa 16.08.2007 14:11
нет сообщений на сайте
Я надо признаться в топики с поздравлениями давно уже не захожу как и не захожу в топики с названиями "какая проводка, как расчитать отпускные и тому подобные". И кому это кажется не рациональным могут последовать моему примеру и тоже не заходить в эти топики.;-)
Amuil
Amuil 16.08.2007 14:49
26356 сообщений на сайте
Īstenībā tas tops nav nopietns!

Tas, ka ar draudzenēm pļāpā, nenozīmē, ka kaut ko vērtīgu pasaka un tāpēc apsveikt ar iegūto jauno tūkstoti ir smieklīgi!

Man tie cipari dzīvot netraucē, bet jēga - nekāda!
Andaz
Andaz 16.08.2007 14:56
27892 сообщения на сайте
Anda

Žetons no manis!

Aivars007
Aivars007 16.08.2007 15:02
26984 сообщения на сайте
Andaz
Andaz 16.08.2007 15:09
27892 сообщения на сайте
Cleo
Cleo 16.08.2007 15:44
19234 сообщения на сайте
Cleo

Arī Jums žetons no manis - par to piemīlīgo smaidiņu!

Un tā tie tūkstoši krājas... drīz būšu "topā"... varēsiet mani apsveikt... laikam būs jārīko "topa" jubilejas svinības... Ielūgšu savas labākās draudzenes no foruma...
Aivars007
Aivars007 16.08.2007 16:33
26984 сообщения на сайте
Publicēšu nelielu daļu no pārdomām, kuras izraisīja pēdējās nedēļas coment par šo weblapu un par forumu, kā tās sastāvdaļu. T.i. - nopietni vai nē, kā es to saprotu.

Nerakstīšos tēmā par boikotēšanu, jo, manuprāt, tā var būt tikai reāla konkrētas personas darbība un kura nebūt nav jāveic obligātā kārtībā pēc kautkādiem nerakstītiem likumiem.

Un tā.

Šajā lapā sadaļa *Lietotāju tops*, kura pastāv pēc lapas veidotāju iniciatīvas, nav un nevar būt mūsu - lietotāju apspriešanas objekts. Tai nozīme ir pavisam cita nekā to dažkārt interpretē kāds no mums, bet kalpo tam, lai parādītu – cik stabils, plašs un arī kompetents ir lietotāju loks. Ne pa velti nākmā sadaļa, kas parādījās termina *lietotāji* sakarā bija *Lietotāju faili* un pēc tam ziņojums galvenajā lapā par reģistrēto lietotāju skaitu.

Domāju, ka skaitļi un saturs, kādu šai lapai ir devuši tās veidotāji, ir atzīmēšanas vērti (lai neteiktu vārāk), lai jebkādu pastarpinātu kritēriju nozīmes (coment skaits *x* lietotājam) *uzpūšanas* gadījumā ieteiktu veidotājiem no kādas šīs lapas sastāvdaļas atteikties. Vnk – to vērtēju kā nekorekta rīcība.

Ja atradīsies laiks, varbūt varbūt uzrakstīšu arī par ko citu.

Liepupe
Liepupe 17.08.2007 11:05
нет сообщений на сайте
Andaz, pilnīgi manas domas!
Anita43
Anita43 17.08.2007 11:24
320 сообщений на сайте
Man arī šis tops netraucē.Un domāju, ka Liepupe ir taisnība. Man nav mazvērtības kompleksu, bet es apsveicu ar ziņojumu skaita apaļo skaitli.Jēgas tam nav nekādas, bet es cienu tradīcijas.Arī pats es atbildu uz diezgan maz jautājumiem, jo ne vienmēr ir laiks.'man gribētos, lai jau pašā virsrakstā būtu konkrēts jautājums, nevis, piemēram, palīgā! Bet to laikam nesaģaidīt.Es daudz šeit mācos.:-)
Aivareno
Aivareno 17.08.2007 11:57
6641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.