Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atlaides Jumī
Sveicināti...;-)
Sakiet lūdzu jā es izrakstu PPR ar atlaidi, bet atlaidi es nerādu tur kur ir tās summas bez pvn, PVN, summa apmaksai, bet cenas ar PVN ir jau norādītas ar atlaidi un PPR iekšā ir katrā preces rindiņā norādīts ''atlaide %'' 5%,
Vai tas ir pareizi! Jā nesapratāt, tad varat iedod savu e-pastu es jums atsutisu to PPR.
Paldies iepriekš@@@
Ответы (21)
Sveicināti...
Sakiet lūdzu jā es izrakstu PPR ar atlaidi, bet atlaidi es nerādu tur kur ir tās summas bez pvn, PVN, summa apmaksai, bet cenas ar PVN ir jau norādītas ar atlaidi un PPR iekšā ir katrā preces rindiņā norādīts ''atlaide %'' 5%,
Vai tas ir pareizi! Jā nesapratāt, tad varat iedod savu e-pastu es jums atsutisu to PPR.
Paldies iepriekš@@@
Vai es pareizi grāmatoju:
D2310 K6110,5721
Un atlaidi nav jāgrāmato???
Korekti ir - iegrāmatot visas pavaddokumentā norādītās summas!
Varat uz manu e-pastu atsūtīt to pavadzīmi, tikai nesolu, ka šodien atbildēšu.
Totālākais murgs!
Šis jautājums par vienu un to pašu no visdažādākajiem nikiem pēdējās dienās ir uzdots vismaz 10 reizes!
Vai neapniks vienreiz malt vienu un to pašu?
Pieņemiet taču darbā grāmatvedi, kurš kaut ko saprot!
Aivars007, nu vai tiešām jums ir grūti paskaidrot cilvēkam kā ir jādara, Varbūt cilvēkam nav naudas uz grāmatvedi!!!:'(
Jā preču cenas ir norādītas preču rindiņās ar atlaidi, tad tās atlaides var negrāmatot!!!
Bet Aivars007, ir tik gudrs, ka ir aizmirsis to ka nevisi cilvēki ir bagāti!!!:-<
Знаете, если нет денег на бухгалтера, то нечего и бизнес начинать. Или самому идти, наконец, на курсы и учиться. Нечего тут форум в дурдом превращать. Здесь не курсы ликвидации безграмотности. ИМХО. Достали уже!
"Neviens forumu neapdirš un ne viens te nav negudrs" - ĻOTI ŠAUBOS. UN NEVAJAG MAN "UGUNTIŅAS" SŪTĪT. ES NO TĀM NEMAZ NEBAIDOS.
Martinas, Vai jūs varat savu muti paturēt savā pakaļā, un neko neteikt pretīm!
A to es jums tādas uguntiņas atsūtīšu, ka maz neliksies!:-@
Martinas, tu esi stulbs vai??? Tu vairs neko gudrāku izdomāt neverēji?:-@
Labāk ar traku dancot, nekā ar muļķi runāt...
Ni oža par dōrzinīku izvuicīt, ni durakam prōta īdūt.
Tai irā mos, tai irā, kū padareisi...
Ja Dīveņš grib kaidu nūsūdiet, jis atņam tam protu...
Ja cilvēks ir miris, tad uz ilgu laiku, ja muļķis - tad uz visiem laikiem!
Ambera - žetons!
Anda - žetons!
Aivars007 - ar to pašu koku pa to pašu galu;-)
Ambera
Paldies i par to pašu!
Закрыть
Краткое описание нарушения