Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Programma grāmatvedības pakalpojumiem К списку тем
Annnna 16.10.2007 21:13
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (30)
Grals:-)
Februaris 16.10.2007 22:29
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
Grals arī ar vairākiem uzņēmumiem un + apkalpošana
Februaris 16.10.2007 23:39
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
Вы собираетесь оказывать услуги как самозанятое лицо? Тогда 1с, Аккор, Тилде лучше всего подойдут.
Aleksja 17.10.2007 00:04
10004 сообщения на сайте
10004 сообщения на сайте
Ludmila_st_ как с Вами пообщаться?
НА почту вгк Вы не заглядываете, другая законспирирована:)
НА почту вгк Вы не заглядываете, другая законспирирована:)
Uzzi 17.10.2007 08:50
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Accor
Aurum04 17.10.2007 09:40
799 сообщений на сайте
799 сообщений на сайте
Ilma - ir gan. Tam pašam Accor piemēram ir atšķirīgas licences - viena, ja taisa vienai firmai un pavisam cita (par citu cenu protams), ja taisa vairākām firmām.
1) Jums jāzin ar ko nodarbosies katra no firmām;
2) cik lielā mērā uzskeite tiks veikts - noliktava, veikali, ražošana...
3) cik jums ir naudas, lai programmu iegādātos
4).....
ja jums ir 100 lati programmai, tad muļķīgi veikt aptauju, jo neko citu kā Zalkti nevarat iepirkt!
Ja jums ir 500 lati, tad neko citu pilnai grāmatvedības uzskaitei vairākiem uzņēmumiem ar noliktavu, dokumentu exp-imp iespējām, EDS, PL, darbiniekiem un algām... kā Tildes Jumis jūs arī nevat nopirkt. Visas citas izmaksās dārgāk!
2) cik lielā mērā uzskeite tiks veikts - noliktava, veikali, ražošana...
3) cik jums ir naudas, lai programmu iegādātos
4).....
ja jums ir 100 lati programmai, tad muļķīgi veikt aptauju, jo neko citu kā Zalkti nevarat iepirkt!
Ja jums ir 500 lati, tad neko citu pilnai grāmatvedības uzskaitei vairākiem uzņēmumiem ar noliktavu, dokumentu exp-imp iespējām, EDS, PL, darbiniekiem un algām... kā Tildes Jumis jūs arī nevat nopirkt. Visas citas izmaksās dārgāk!
_susurs_
"Ilma - ir gan. Tam pašam Accor piemēram ir atšķirīgas licences - viena, ja taisa vienai firmai un pavisam cita (par citu cenu protams), ja taisa vairākām firmām. "
Есть открыиая лиценция для неограниченного кол-ва баз. Для бухгалтерской фирмы это выгоднее по цене, чем покупка доп.лицензий. Особенно, если есть клиенты на месяц-два.
"Ilma - ir gan. Tam pašam Accor piemēram ir atšķirīgas licences - viena, ja taisa vienai firmai un pavisam cita (par citu cenu protams), ja taisa vairākām firmām. "
Есть открыиая лиценция для неограниченного кол-ва баз. Для бухгалтерской фирмы это выгоднее по цене, чем покупка доп.лицензий. Особенно, если есть клиенты на месяц-два.
Julijatim Есть открытая лиценция для неограниченного кол-ва баз. ======
Неправда ваша, количество фирм ограничено двухзначным числом , максиум 99 фирм
Неправда ваша, количество фирм ограничено двухзначным числом , максиум 99 фирм
Однозначно 1С Бухгалтерия 8
Defender 18.10.2007 09:23
222 сообщения на сайте
222 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть