Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Programma grāmatvedības pakalpojumiem К списку тем
Annnna 16.10.2007 21:13
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Ответы (30)
Nav vis vienalga
Liels paldies visiem par atbildēm - būs ko padomāt...
Liels paldies visiem par atbildēm - būs ko padomāt...
Annnna 18.10.2007 12:12
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Только не 1С Бухгалтерия 8 от "Smart Business Solutions", уж очень назойливая реклама во всех темах
Konkurencija 18.10.2007 13:17
599 сообщений на сайте
599 сообщений на сайте
Konkurencija, может не надо так категорично? Реклама это одно (кстати, не так уж ее и много), а созданный продукт совсем другое.
Vaijolet 18.10.2007 14:29
550 сообщений на сайте
550 сообщений на сайте
ХМ! Ну почему же ! Есть еще от Анди и Фаста ! Может у них лучше ?
Defender 18.10.2007 14:41
222 сообщения на сайте
222 сообщения на сайте
Ja esat reģistrēta kā pakalpojumu sniedzēja jebkurā formā ( JK; ID veicējs vai SIA)- tad - Uvis ir ļoti labs ( plašāk pazīstams zem lielā nosaukuma (Apvārsnis) bet nedaudz samazinot iespējas- UVIs ( samazināti ir kā tautā saka navaroti- viss ikdienā nepieciešamais palicis)
Samaksa uz 1 datora 500+ PVN (jeb 750.+PVN) īsti nevaru pateit.( summa var būt nedaudz lielāka atkarībā no papildiespējām. Standarta variantā ir viss nepieciešamais grāmatvedības pakalpojumu sniedzējiem + dokumentu eksports uz 1 izvēlēto banku
Par papildus darba vietu piemaksa
Svarīgākais priekš Jums kā pakalpojumu sniedzēja -šai cenā ir tiesības atvērt līdz 99 datu bāzēm.(tikai tad ja pircēja darbības veids ir grāmatvedības pakalpojumi
Ja esat Kurzemes pusē- tas ir aizsniedzama no Kuldīgas - ļoti labs konsulatīvais atbalsts no PC konsultanta.
Patīk:
1) strādā realizācija apgāde- automātiskā dokumentu piesaiste uz apmaksu veidojot maksājuma uzdevumu
2) ja bankas ievada brīdī nav datorā pavadzīme- nekādu problēmu pēc tam piesaistīt.
Atskaišu eksports faila veidā uz EDS- PVN;PVN pielikumi ieskaitot koku, soc; paciņojumi par algas nodokli.
3) stingrās uzskaites veidlapu atskaites
Protams tas viss ja programmu apgūst un pareizi lieto
Sebišķi man patīk ka jebkuru dokumentu un sarakstu var saglabāt failā izvēloties formātu tai skaitā ekselu.
Ja labi pārvalda ekselu- ar datiem var "spēlēties"uz nebēdu.
programmā ietilpst algu bloks, kurš strādā kompleksi ar galveno grāmatu, pamatlīdzekļu bloks ( kurā protams ir abi nolietojumi -gan finanšu gan UIN-pie kam UIN nolietojuma atskaite no programmas
Var teikt esmu redzējusi un praksē nedaudz padarbojusies ar:
Kentaurs Integra- ļauns murgs negribu redzēt;
Ozols- būtībā pēc funkcionalitātes līdzīgs apvārsnim bet tai laikā kad meklēju bija vēl bērna autiņos- meta ārā daudz kļūdas ( trīs gadus atpakaļ) ideja bija normāla
Tildes Jumis cik zinu pēc atsauksmēm paaudzies bet skatoties pēc citu kolēģu atsauksmēm un darba gaitā datu salīdzināšana - iespējās atpaliek no Uvja
Samaksa uz 1 datora 500+ PVN (jeb 750.+PVN) īsti nevaru pateit.( summa var būt nedaudz lielāka atkarībā no papildiespējām. Standarta variantā ir viss nepieciešamais grāmatvedības pakalpojumu sniedzējiem + dokumentu eksports uz 1 izvēlēto banku
Par papildus darba vietu piemaksa
Svarīgākais priekš Jums kā pakalpojumu sniedzēja -šai cenā ir tiesības atvērt līdz 99 datu bāzēm.(tikai tad ja pircēja darbības veids ir grāmatvedības pakalpojumi
Ja esat Kurzemes pusē- tas ir aizsniedzama no Kuldīgas - ļoti labs konsulatīvais atbalsts no PC konsultanta.
Patīk:
1) strādā realizācija apgāde- automātiskā dokumentu piesaiste uz apmaksu veidojot maksājuma uzdevumu
2) ja bankas ievada brīdī nav datorā pavadzīme- nekādu problēmu pēc tam piesaistīt.
Atskaišu eksports faila veidā uz EDS- PVN;PVN pielikumi ieskaitot koku, soc; paciņojumi par algas nodokli.
3) stingrās uzskaites veidlapu atskaites
Protams tas viss ja programmu apgūst un pareizi lieto
Sebišķi man patīk ka jebkuru dokumentu un sarakstu var saglabāt failā izvēloties formātu tai skaitā ekselu.
Ja labi pārvalda ekselu- ar datiem var "spēlēties"uz nebēdu.
programmā ietilpst algu bloks, kurš strādā kompleksi ar galveno grāmatu, pamatlīdzekļu bloks ( kurā protams ir abi nolietojumi -gan finanšu gan UIN-pie kam UIN nolietojuma atskaite no programmas
Var teikt esmu redzējusi un praksē nedaudz padarbojusies ar:
Kentaurs Integra- ļauns murgs negribu redzēt;
Ozols- būtībā pēc funkcionalitātes līdzīgs apvārsnim bet tai laikā kad meklēju bija vēl bērna autiņos- meta ārā daudz kļūdas ( trīs gadus atpakaļ) ideja bija normāla
Tildes Jumis cik zinu pēc atsauksmēm paaudzies bet skatoties pēc citu kolēģu atsauksmēm un darba gaitā datu salīdzināšana - iespējās atpaliek no Uvja
Kādā gan ziņā? Ņemot vērā, ka gr.pakalp.sniedzēji nemēdz kārtot noliktavas uzskaiti, tad JUMIS ir daudz ērtāk lietojams, nekā Uvis. Un arī stipri lētāks!
490 lati (PVN tai skaitā) un datu bāžu skaits - neierobežots.
Kāda jēga pirkt dārgu programmu, ja tā netiek pilnībā izmantota?
Kādā gan ziņā? Ņemot vērā, ka gr.pakalp.sniedzēji nemēdz kārtot noliktavas uzskaiti, tad JUMIS ir daudz ērtāk lietojams, nekā Uvis. Un arī stipri lētāks!
490 lati (PVN tai skaitā) un datu bāžu skaits - neierobežots.
Kāda jēga pirkt dārgu programmu, ja tā netiek pilnībā izmantota?
Galveno uzsvaru lieku nevis uz noliktavu (tā tiešām pakalpojumu sniedzējiem nav vajadzīga) bet norēķinu uzskaitei_ ir iespēja konkrātajam dokumentam jau bankas dokumentu gatavošanas laikā piesaistīt pavadzīmi ; katrs klienta dokuments norēķinu kartiņā parādās ar 1 ierakstu katra dokumenta apmaksa dzēšas gatavojot bankas vai kases dokumentu( protams ja to korekti dara) ja izdara nekorekti caur apgādes; realizācijas sistēmu piesaisti var labot.
Man vismaz kā pakalpojumu sniedzējam norēķinu uzskaite ir vienmēr prasīta-ieskaitot ir jābūt gatavai jebkurā brīdī atbildēt kurš dokuments ir apmaksāts- to Uvī ļoti labi var redzēt. (Varbūt ka Tildē arī bet cik esmu saņēmusi izdrukas no citiem grāmatvežiem- ne tik pārskatāmi)
Dabā notiek tā: ievada maksājuma uzdevumu ievada laikā no pavadzīmju saraksta izvēlas dokumentus par kuriem maksāts vai par kuriem saņem naudu un viss atreģistrējas.
Par pilnīgu programmas izmantošanu jebkurai programmai izmantojam tikai daļu no iespējām. (visas nekad un neviens)
Man vismaz kā pakalpojumu sniedzējam norēķinu uzskaite ir vienmēr prasīta-ieskaitot ir jābūt gatavai jebkurā brīdī atbildēt kurš dokuments ir apmaksāts- to Uvī ļoti labi var redzēt. (Varbūt ka Tildē arī bet cik esmu saņēmusi izdrukas no citiem grāmatvežiem- ne tik pārskatāmi)
Dabā notiek tā: ievada maksājuma uzdevumu ievada laikā no pavadzīmju saraksta izvēlas dokumentus par kuriem maksāts vai par kuriem saņem naudu un viss atreģistrējas.
Par pilnīgu programmas izmantošanu jebkurai programmai izmantojam tikai daļu no iespējām. (visas nekad un neviens)
Guntagermane
cik esmu saņēmusi izdrukas no citiem grāmatvežiem- ne tik pārskatāmi.....protams ja to korekti dara...
Tieši tā - ja to korekti dara! Jums vnk nav paveicies ar tiem grāmatvežiem!
Esmu ar Apvārsni strādājusi un varu salīdzināt. Finanšu sadaļa Jumī ir daudz ērtāka, atskaites daudz pārskatāmākas!
Ar nosacījumu - grāmatvedis PĀRZIN un MĀK STRĀDĀT ar grāmatvedības programmu!
cik esmu saņēmusi izdrukas no citiem grāmatvežiem- ne tik pārskatāmi.....protams ja to korekti dara...
Tieši tā - ja to korekti dara! Jums vnk nav paveicies ar tiem grāmatvežiem!
Esmu ar Apvārsni strādājusi un varu salīdzināt. Finanšu sadaļa Jumī ir daudz ērtāka, atskaites daudz pārskatāmākas!
Ar nosacījumu - grāmatvedis PĀRZIN un MĀK STRĀDĀT ar grāmatvedības programmu!
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть