Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
atvaļinājuma kompensācija К списку тем
Ответы (28)
Jā, paldies visiem kas mēģināja atbildēt man. Es domāju, ka forumā IESĀCĒJIEM es varētu uzdot jautājumu un man atbildētu bez aizvainojušām replikām, bet nekā...
Посчитайте его рабочие дни с 1 июня по 19 октября. Выходит 101 день.
За каждый день 0,0791 (20/253)
0,0791 Х 101 = 7,9891 = 7,99 иди 8 дней
За каждый день 0,0791 (20/253)
0,0791 Х 101 = 7,9891 = 7,99 иди 8 дней
Veltījums Andaz!
Šāds uzbrauciens neliecina par koleģialitāti!
Šāds uzbrauciens neliecina par koleģialitāti!
Wiesturi 29.10.2007 15:46
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
VViesturi! Ir Foruma noteikumi, kas jāievēro arī iesācējiem!
Foruma noteikumi
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Foruma noteikumi
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.
Palasot šo diskusiju...doma tikai viena...visi ir tik gudri, ka var iesacejus grustit ar apvainojumiem...Jūs taču neko nejēdzat no atvaļinājumiem!!!:-@
Seranta 30.10.2007 18:30
14 сообщений на сайте
14 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть