Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
4leni pravlenija
pomogite pozalujsta...
v SIA 3 4lena pravlenija, y vseh pravo podpisi.
Firma bila zakrita na vremja (ot4eti nosili kazdij mesjac i platili riska nodeva za kazdogo)
sei4as firma vozobnovljajet dejateljnosj - no rabotatj zelajet tolko 1 4len pravlenija.
skazite realno li takoe?
Mozet 1 4len pravlenija polu4at minimaljnuju a 2 drugih po 0 ls + riska nodeva?
ili objazatelno dolzni rabotatj hotjabi 2 4eloveka?
mozno li togda napisatj 2 rabotniku naprimer po 4 4asa v mesjac - 4to ne platitj soc za nego?
spasibo OGROMNOJE JESLI KTO PODSKAZET!
Ответы (12)
Ja ir darba līgums arī VSAOI jāmaksā.
Uzlikt meklētājā - valdes loceklis.
paldies par atbildem.
a kadas bus VSAOI ja darba alga bus par 4 stundam * 0.73Ls?:-/
es zirdeju ka nevajag vsaoi maksat ja ir tik maza alga
paldies tad es saprotu ka varu tikai par 1 visu maksat bet par 2 un 3 - atskaites rakstisu 0.00Ls un viss -
Nav tik vienkārši! Palasiet vecās tēmas caur meklētāju, jeb vismaz to, ko es Jums piedāvāju!!!!:-<
it ka visu izlasiju - tik un ta gruti visu saprast -
nesaprotu kada sakara jamaksa par cilvekiem kuri nestrada?
vai tad nevar maksat tikai riska nodevu 0.25Ls? un ienakumi 00.00ls?
par visiem 3 dija sastaditds darba ligums kak sia darbojas.
atvainojos.
par visiem 3 bija sastadits darba ligums kad sia darbojas.
Ja esiet iesnieguši VID paziņojumu, ka darbība pārtraukta , tad izbeidziet darba līgumus ar tiem trijiem un tad paliks o,oo un riska nod.0,25 kā par valdes locekļiem.
sakiet ludzu kada veida izbeigt darba ligumu? vai ir kada veidlapa - vajag vinu iesnegt VIDa?
paldies.
tad es varu izbeigt darba ligumu ar 2 valdes locekliem bet 1 atstat stradat talak, kad SIA atkal saks darbibu?
Darba līgumu izbeidz ar vadītāja rīkojumu.Bet VID šajā sakarā ( atbrīvošanas) par valdes locekļiem nekas nav jāiesniedz jo arī valdes loceklis skaitās darba ņēmējs kaut arī nav ar viņu darba līguma.
Закрыть
Краткое описание нарушения