Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Precizējumi grāmatvedības programmā К списку тем
Ответы (42)
"kopsummas rēķināt no cenas " - в накладной не выходит даже вручную 
"ja ir vairāk kā 2 zīmes aiz komata, tad to arī norādīt grāmatvedības sistēmā" - да ни за что !!!!:-)
Суммы могут быть ТОЛЬКО с 2 знаками после запятой, вот цена у меня с 6.

"ja ir vairāk kā 2 zīmes aiz komata, tad to arī norādīt grāmatvedības sistēmā" - да ни за что !!!!:-)
Суммы могут быть ТОЛЬКО с 2 знаками после запятой, вот цена у меня с 6.
В бухгалтерии тоже корректирую суммы на правильные, в складе меняю цену, если удаётся подогнать под итоговую сумму в накладной.
Maksoft! Kopš kura laika Jūs ar Jumi strādājat?:-O
Un, ja "в накладной не выходит даже вручную ", tad tāda pavadzīme ir jādod, lai izlabo! Ar rupjām matemātiskām kļūdām neviens nedrīkst pieņemt pavadzīmi!
Kas attiecas uz otro Jūsu komentāru - tā kā diez vai ar Jumi strādājat - tad pat nepūlēšos atbildēt! Tie, kam vajag, ļoti labi zin kā Jumī ir ar gala summām!
Un, ja "в накладной не выходит даже вручную ", tad tāda pavadzīme ir jādod, lai izlabo! Ar rupjām matemātiskām kļūdām neviens nedrīkst pieņemt pavadzīmi!
Kas attiecas uz otro Jūsu komentāru - tā kā diez vai ar Jumi strādājat - tad pat nepūlēšos atbildēt! Tie, kam vajag, ļoti labi zin kā Jumī ir ar gala summām!
Makssoft
ziņojumu: 14690 05.11.2007 13:37
В бухгалтерии тоже корректирую суммы на правильные, в складе меняю цену, если удаётся подогнать под итоговую сумму в накладной.
Es gan kļūdainās pavadzīmes nepieņemu un sūtu atpakaļ izlabošanai! Tāpēc man nav problēmu ar pavadzīmju ievadīšanu! Lielākā kļūda - par 1 santīnu, ja ļoti daudz preces, un tad pat, ja pavadzīme Excelī vai ar roku aizpildīta!
ziņojumu: 14690 05.11.2007 13:37
Es gan kļūdainās pavadzīmes nepieņemu un sūtu atpakaļ izlabošanai! Tāpēc man nav problēmu ar pavadzīmju ievadīšanu! Lielākā kļūda - par 1 santīnu, ja ļoti daudz preces, un tad pat, ja pavadzīme Excelī vai ar roku aizpildīta!
Irena22
ziņojumu: 28882 05.11.2007 11:58
Девушки, а у вас не бывало, что вносишь накладную в программу, а там не идет налог с суммы (за счет округлений, видимо) и приходится что-то подкорректировать, чтобы сумма по накладной пошла?
Ja Jūs vadīsiet informāciju pavadzīmes rindiņā tad starpības nebūs, jo summa tiek ievadīta ar 2 zīmēm aiz komata
ziņojumu: 28882 05.11.2007 11:58
Девушки, а у вас не бывало, что вносишь накладную в программу, а там не идет налог с суммы (за счет округлений, видимо) и приходится что-то подкорректировать, чтобы сумма по накладной пошла?
Ja Jūs vadīsiet informāciju pavadzīmes rindiņā tad starpības nebūs, jo summa tiek ievadīta ar 2 zīmēm aiz komata

Larao 05.11.2007 13:41
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
pareizāk sakot "summu" nevis informāciju

Larao 05.11.2007 13:42
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Andaz
Mieru tikai mieru! Makssoft tikai zobus griež, ka ir tik daudz Tildes Jumja piekritēju!
Mieru tikai mieru! Makssoft tikai zobus griež, ka ir tik daudz Tildes Jumja piekritēju!

Larao 05.11.2007 13:43
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Andaz, причём здесь Ваша программа? Проблема не в программе, а в такого рода накладных и как с ними бороться 
Мне совершенно всё равно как они сделаны вручную, в Экселе или на какой-либо программе, они сделаны неправильно. И что делать человеку, который использует "правильную" программу с правильными алгоритмами - вопрос.
Вернуть иногда нет возможности, бывает не 1 сантим и не одна фирма и куча накладных.

Мне совершенно всё равно как они сделаны вручную, в Экселе или на какой-либо программе, они сделаны неправильно. И что делать человеку, который использует "правильную" программу с правильными алгоритмами - вопрос.
Вернуть иногда нет возможности, бывает не 1 сантим и не одна фирма и куча накладных.
Larao,"Ja Jūs vadīsiet informāciju pavadzīmes rindiņā tad starpības nebūs, jo summa tiek ievadīta ar 2 zīmēm aiz komata " - Вы не понимаете о чём речь.
Ваша программа меня совершенно не интересует, мне хватает своей.
Интересно, а куда еще вводить? И неоднократно бывало, что внося сумму без налога, налог получается совсем другой, чем в полученной накладной. Разница несмущественна (как правило, 1 сантим), но она есть и приходится как-то подправлять, чтобы совпало.
Интересно, а куда еще вводить? И неоднократно бывало, что внося сумму без налога, налог получается совсем другой, чем в полученной накладной. Разница несмущественна (как правило, 1 сантим), но она есть и приходится как-то подправлять, чтобы совпало.
un kāpēc tad Jūsu komentāri ir šeit?

Larao 05.11.2007 13:51
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Я не имею в виду программу Тилдес Юмис (не работаю с ней уже пару лет и не помню, как там приходилось делать), я сейчас работаю с 1с, и приходится идти на ухищрения, чтобы совпали цифры.
Makssoft
ziņojumu: 14693
Tad kāpēc Jūs konsultējat grāmatvežus, kas ar Jumi strādā?:-O Ja Jums ar Tildes Jumi nav nekāda sakara?
ziņojumu: 14693
Tad kāpēc Jūs konsultējat grāmatvežus, kas ar Jumi strādā?:-O Ja Jums ar Tildes Jumi nav nekāda sakara?
Irena22
ziņojumu: 28883 05.11.2007 13:51
kopsumma no PPR, un Jumis sadalīs cenu attiecīgi par gabalu
ziņojumu: 28883 05.11.2007 13:51
kopsumma no PPR, un Jumis sadalīs cenu attiecīgi par gabalu

Larao 05.11.2007 13:52
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Irena22
ziņojumu: 28884 05.11.2007 13:52
Я не имею в виду программу Тилдес Юмис (не работаю с ней уже пару лет и не помню, как там приходилось делать), я сейчас работаю с 1с, и приходится идти на ухищрения, чтобы совпали цифры.
Šiet iet runa par un ap Tildes Jumi
ziņojumu: 28884 05.11.2007 13:52
Šiet iet runa par un ap Tildes Jumi

Larao 05.11.2007 13:53
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Scorpy
ziņojumu: 44 02.11.2007 07:01
Precizējumi grāmatvedības programmā
Kolēģi, kā jūs risināt situācijas, kad rodas starpības 0,01 Ls apmērā pirmdokumentā un grāmatvedības programmā (es strādāju Tildes Jumī)?
Kolēģi, kā jūs risināt situācijas, kad rodas starpības 0,01 Ls apmērā pirmdokumentā un grāmatvedības programmā (es strādāju Tildes Jumī)?

Larao 05.11.2007 13:54
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Scorpy
Tur rakstīts - Es strādāju Tildes Jumī!
Tur rakstīts - Es strādāju Tildes Jumī!
Я лично никого здесь не консультировала, а делилась опытом, что делаю в подобных случаях. Это совершенно всё равно на какой программе.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть