Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
konti
Sveiki, vajadziiga paliidziiba.
Jautaajums.
kuraa kontaaa likt ieprieksheejo periodu paraadu? (tele2)
un kuraa kontaaa valsts nodevas. Lieta taada, ka uznjeemums maksaaa valsts nodevas par dazaadiem iipashumiem. SIA nodarbojas ar nekustamo iipashumu apsaimniekoshanu un starpnieciibas pakalpojumiem. taads stulbs jautaajums, kaa iegraamatot shiis VALSTS nodevas + zemesgraamatas nod.
Paldies.
Ответы (44)
taa pat ir arii ar notaaru pakalpojumiem. Reekjinaa paraadaas - amata atliidziiba D 7730, PVN D 5721, kopeejaa summa K 5310 un atsevishkji valsts nodeva D ???????
Nu izveidojiet īpašu kontu pēc savas vēlēšanās.
shiiis nodevas nevar likt pie saimnieciskaas darbiibas izdevumiem? Par cik uznjeemums nodarbojas ar nekustamo iipashumu apsaimniekoshanu - pirkshanu/paardoshanu.
un kaadaa kontaaa liekat paraadus?
9856 - lieku tur visus izdevumus kādi ir!
Viss jāliek uz nākamo periodu izdevumiem.
Diezin kur Andrejs palicis?
sēž kursos! pat skumji paliek
Aivars007
nepiesauc ļaunu
Nu kāpēc, Larao, būs taču jautrāk
Larao
Bet bez viņa nekādas jautrības. Pie kam Jūs, Anda un citas manas draudzenes arī sazin kur bijāt pačibējušas - galīgi skumji jau palika.

:'(
nu nu man laikam nav īstā mēness fāze iestājusies lai kaut ko tādu gribētu
Gribēju jau jūs visas salikt uz nākamo periodu izdevumiem...
Cik zinu, Larao pa siltām zemēm apkārt dauzījās, bet es vnk šausmīgi strādāju
oktorbra beigās pavadīju ATVAĻINĀJUMĀ siltas jūras krastiņā bija tik labi bez Andreja
Mēs esam nākamo periodu ieņēmumi!LOL
Iedomājos - aizbraucu uz Havaju salām, a tur - Aivars priekšā ar nākamo periodu izdevumiem:-<
A bet es, a bet es... veselu mēnesi ar bronhītu mokos - netieku no pretīgā klepus vaļā... Un te vēl - draudzenes no foruma pazūd, nu galīgā neraža... Bez maz vai jāiet uz upi kārties vai uz mežu slīcināties... :'(
AAAA, pārrakstījos - gribēju rakstīt ANDREJSLOL
Если Айвар - еще полбеды, а если Андрей?
Nu var jau arī uz nākamo periodu ieņēmumiem, bet tad sanāk kredītā. Man labāk tomēr patīk debets...
Pamēģiniet Aivar, nebūs jāmokās ar bronhiem...
Закрыть
Краткое описание нарушения