Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
konti
Sveiki, vajadziiga paliidziiba.
Jautaajums.
kuraa kontaaa likt ieprieksheejo periodu paraadu? (tele2)
un kuraa kontaaa valsts nodevas. Lieta taada, ka uznjeemums maksaaa valsts nodevas par dazaadiem iipashumiem. SIA nodarbojas ar nekustamo iipashumu apsaimniekoshanu un starpnieciibas pakalpojumiem. taads stulbs jautaajums, kaa iegraamatot shiis VALSTS nodevas + zemesgraamatas nod.
Paldies.
Ответы (44)
Угадала я про Андрея
Irēna - mēs abi labi, bāz tik maisā...
Vajag uz krūtīm uzlikt karstus sastampātus kartupeļus. Ne gluži uz plikas kreūts, protams! maisiņā. tikai jāuzmanās, lai neapdedzinās.
Var linu maisiņā sabērt griķus vai linsēklas, izkarsēt un arī karstus uz krūtīm paturēt. Ļoti labi palīdz!
Energy - domā no nākamo periodu ieņēmumiem bronhi iztīrīsies? Šaubos. Ja man nedēļu pēc kārtas gāza iekšā vēnā pa 3 l katru dienu, tad nekādi nākamo periodu ieņēmumi vairs nepalīdzēs droši vien... Kā klepojis, tā klepoju.
Avar, paelpojiet tikko novārīto kartupeļu tvaikus.Ļoti labi palīdz.
Anda, paldies par padomu, bet man ir slinkums visu to darīt. Es gribu palikt vesels, nedarot neko...

Un vīrieši vispār ir ļoti vārgi - tādas mocības nevarēs izturēt.
pret klepu ir tāda laba lieta kā Islandes ķērpji, pretīga bet baigi efektīva tējiņa. Aivars vai esi mēģinājis?
kaķenīti uzguldīt uz krūts;-)
Ja lieto zāles, tad izārstējas 14 dienās, ja nelieto - tad 2 nedēļās!
Diezin kur Cleo pačibējusi - laikam pieņem un atlaiž oktobra darbiniekus - šodien rakš 5-ais dātums - ziņas jānodod.
Domāju, ka kaķenīte uz krīts Aivaram patiks vislabāk
Anda - ts ir par iesnām. Iesnu man šoreiz, paldies Dievam, nav - tikai klepus.
Saucam visi kopā - CLEO, CLEO, CLEO!
Ja nav, tad drīz būs!
Ja tā kaķene neskrāpē un neprasa naudu jaunām štātēm, varētu mēģināt...
Nu vismaz apkaklīti ar pērlītēm un Svarovska kristāliņiem...
Liftā brauc divas blondīnes. Pēkšņi lifts starp stāviem apstājas - iesprūst.
Viena no viņām saka - sauksim kopā, tad mūs sadzirdēs.
Otra sāk kliegt: "Kopā! Kopā! Kopā!"
Jau var sākt smieties.
Līdz Jēkabpilej tālu - Cleo nedzird mūs.
Nodarbošanās darbā ar muļķībām attīsta sānu redzi, dzirdi un modrību kopumā!:-D
Darbs nav nekāds zaķis - mežā neaizbēgs.
Nekad nevajag censties šodien izdarīt to, ko var atlikt uz rītu vai nedarīt nemaz...
Закрыть
Краткое описание нарушения