Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Grāmatvedības datu aizsardzības obligātās tehniskās un organizatoriskā К списку тем
Ответы (67)
Skaidrs, skaidrs, Aivar, tā darīt ir pilnīgi nepieklājigi:-D Bet es atkal esmu tik kautrīga ka baidos Jums to lūgt, tā jau daudzi Jūs apgrūtinājuši8-)
Bet tā kā kautrīgam cilvēkam bieži ir grūta dzīve tad varbūt tomēr saņemšos un kad būs laiks varbūt var arī man atsūtīt to bestselleru jo citādi nevarēšu piedalīties diskusijās par minēto tēmu padomsi@inbox.lvĀmen.
Bet tā kā kautrīgam cilvēkam bieži ir grūta dzīve tad varbūt tomēr saņemšos un kad būs laiks varbūt var arī man atsūtīt to bestselleru jo citādi nevarēšu piedalīties diskusijās par minēto tēmu padomsi@inbox.lvĀmen.
Ilma
No kautrības un pieticības vēl neviens neesot nomiris...
Lai slavēts Jēzus Kristus!
Nosūtīju.
Jaukas brīvdienas!
No kautrības un pieticības vēl neviens neesot nomiris...
Lai slavēts Jēzus Kristus!
Nosūtīju.
Jaukas brīvdienas!
nē, Ilma man nesūtīja, es pati abonēju Grāmatvedība un ekonomika un uzmetu aci šim paraugam, bet žurnāls man atnāca vēlāk nekā Aivars007, laikam jau uz "laukiem" žurnāls nāk kājām pats.
Uz laukiem pastu piegādā ar baložiem. A baložiem ko ēst lāga taču nav - pastā sen jau visa naudiņa izsaimniekota.
Cleo - priecājieties, ka vispār žurnāls vēl pienāk. Nedomāju, ka vēl ilgi tā būs - drīz pati brauksiet vai nu uz Rīgu pakaļ vai vispār to nesaņemsiet. Ilgi vairs nav jāgaida. Zinu, ko runāju.
Cleo - priecājieties, ka vispār žurnāls vēl pienāk. Nedomāju, ka vēl ilgi tā būs - drīz pati brauksiet vai nu uz Rīgu pakaļ vai vispār to nesaņemsiet. Ilgi vairs nav jāgaida. Zinu, ko runāju.
nu feini, tad būs jānoslogo Jūs, Aivar varēsiet savu žurnālu skanēt, bet būtībā es ar visām rokām esmu PAR, lai abonementu žurnāliem izveido arī elektroniki pieejamu.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть