Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Grāmatvedības datu aizsardzības obligātās tehniskās un organizatoriskā К списку тем
Ответы (67)
ar to braukšanu uz Rīgu nu ir kā ir... nav laika... pat nevaru sataisīties aizbraukt pie mūsu "jaunlaulātajiem", kurus ievedām laulības ostā, lai paraudzītos uz jau apvēlušos mazulīti.
Lūdzu nosūttiet arī man - tieši tagad pārbaude prasa merinja@gmail.com
Merinja11 28.11.2007 12:07
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Paskatieties šeit pat Galvenā izvēlnē kur ir ar zilu - jauns raksts - tur arī ir Jūsu meklētā metodika.
Добрый день Елена!!
Вы искали ;Grāmatvedības datu aizsardzības obligātās tehniskās un organizatoriskā; Если у Вас есть будьте так добры пришлите пожалуйста на emeil dudjuk.g@inbox.lvу меня требует теметюпроверка ,я немогу нигде найти,
Спасибо зарание
Вы искали ;Grāmatvedības datu aizsardzības obligātās tehniskās un organizatoriskā; Если у Вас есть будьте так добры пришлите пожалуйста на emeil dudjuk.g@inbox.lvу меня требует теметюпроверка ,я немогу нигде найти,
Спасибо зарание
Lūdzu, lūdzu palīdziet man uz VID tematisko pārbaudi nepieciešama metodika jau uz 11.05.2012 - Grāmatvedības datu aizsardzības obligātās tehniskās un organizatoriskā un grāmatvedības informācijas datorsistēmas drošības noteikumi. Vai man kāds var atsūtīt paraugu uz e-pastu: vita_smirnova@inbox.lv Būšu ļoti pateicīga
Vita_smirnova 08.05.2012 16:57
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
Arī man lūdzu izpalīdziet ar "Grāmatvedības datu aizsardzības obligātās tehniskās un organizatoriskā un grāmatvedības informācijas datorsistēmas drošības noteikumiem"! Mans e-pasts lelde007@tvnet.lv
Triks 08.05.2012 19:38
173 сообщения на сайте
173 сообщения на сайте
Liels lūgums, palīdziet man uz VID tematisko pārbaudi nepieciešama metodika jau uz 14.05.2012 - Grāmatvedības informācijas datotsistēmu drošības noteikumi un Grāmatvedības datu aizsardzības obligātās tehniskās un organizatoriskās prasības . Vai man kāds var atsūtīt paraugu uz e-pastu: olafmed@gmail.com Būšu ļoti pateicīga .
Olafss 09.05.2012 10:50
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
У меня проверка 14,05,12 , можно и мне тоже . Спасибо !!
Verochka 09.05.2012 11:40
55 сообщений на сайте
55 сообщений на сайте
люди,отправте мне тоже konstantekm@inbox.lv очень выручите
Valdi62 17.05.2012 19:06
98 сообщений на сайте
98 сообщений на сайте
люди, отправьте мне тоже
aivars007@vgk.lv
aivars007@vgk.lv
Коллеги, отправьте мне тоже, пожалуйста!
grandv@vgk.lv
grandv@vgk.lv
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть