Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
1C lietotāja rokasgrāmata К списку тем
1C lietotāja rokasgrāmata
Sveiki!
Vai kāds var izpalīdzēt ar 1C lietotāja rokasgrāmatu, nekas neesmu strādājusi un īsti neizprotu, būtu labi, ja būtu tāda rokasgrāmata
Paldies
Ответы (7)
???? Ja programma ir legāla, vai tad tādā gadījumā šo jautājumu nevar atrisināt 5 min. laikā vēršoties pie piegādātāja. Vismaz elektroniskā veidā dokumentācijai ir jābūt.
Vai tad no programmā nav? Gribi drukā, ja papīra un tintes nav žēl.:-O
Nekad neesmu ar 1C strādājusi, tāpēc....
5 min to diemžēl nevar noskaidrot, jo zvanīju a man atbildēja ka tāda rokasgrāmata esot -liela, maksā, un viņai īpaši nebūs jēgas, ja neapmeklēšu ievadlekciju kura ilgsts 3h- tā man atbildēja.
Labāk jau pajautāt vai kādam tā ir pieejama elektroniski....
Savāda attieksme no programmas izplatītāja...
Katra, sevi cienoša programma, piedāvā arī programmā iebūvētu Palīgu (Help).
Обычно у продавцов программы есть и бесплатные часы по ознакомлению.
Tiši tā. Parasti kad pērk programmu 1C, cenā jav ietilpst bezmaksas apmācība. Bet es tā saprotu, kā jūs esat jauns grāmatvedis, kurš atnāca strādāt uz firmu kurā jau stāv šī programma. Šajā gadijumā Jums labāk apmeklēt kursus tanī firmā kur bija pirkta šī programma.
Закрыть
Краткое описание нарушения